Nova Launcher (5.0-beta6) i Pixel Icon Pack jer pokušao sam da rutnem tel. da bih ubacio baš full Pixel launcher i ikonice, ali pošto nije išlo dobro je i ovo.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
A kako si dobio onaj google pretraživač u gornjem levom uglu? Jel funkcionise ili je samo kozmetika? [emoji16]sugarcoated_ass napisao:Huawei P(ixel)9 lite [emoji38]
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Edit: folder pronašao, još samo ovaj search bar [emoji4]dachakragujevac80 napisao:Ja to nemam, a imam premijum verziju. A kako da mi folderi izgledaju kao kod pixel-a? Skinuo sam pixel ip sa prodavnice
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
Dobra ti ta creacija.sizif 05 napisao:Danas sam bio creativan...
Pa, ti sad na P9L napravi Androws.sugarcoated_ass napisao:^ Nah... nije ni blizu mog Windroida što sam kačio sa 640ke.[/b]
Ma jes', teško je nadmašiti starog majstora a pritom još i umetnička dušasugarcoated_ass napisao:^ Nah... nije ni blizu mog Windroida što sam kačio sa 640ke.
To nije toliko zanimljivo. Pukneš mu Windows Launcher i gotovo. Ono je ipak bio mnogo veći izazov.Evindzer napisao: Pa, ti sad na P9L napravi Androws.
Ahahahahaha! Da... kako da ne. [emoji38]sizif 05 napisao: Ma jes', teško je nadmašiti starog majstora a pritom još i umetnička duša