Ako se strpiš do drugog dela sezone dosta se poboljšava.yocasylver napisao:Ja evo krecem sa Luke Cage,nadam se da je dobra .
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
[/quote]
Ako se strpiš do drugog dela sezone dosta se poboljšava.[/quote]
Dobro sto mi rece,zamalo da zajebem.Smorila me posle druge epizode,evo na cetvrtoj sam.
U cetvrtoj na 31.minutu detektiv zove nekog lika a uopste ga nije pozvao vidi se na ekranu,u pitanju Samsumgov model.
Ako se strpiš do drugog dela sezone dosta se poboljšava.[/quote]
Dobro sto mi rece,zamalo da zajebem.Smorila me posle druge epizode,evo na cetvrtoj sam.
U cetvrtoj na 31.minutu detektiv zove nekog lika a uopste ga nije pozvao vidi se na ekranu,u pitanju Samsumgov model.
Ledjo, jbg brate, to tako mora u holivudu. Slava mora jednog dana da prođe. Odlazi stara garda, dolazi nova. Sećam se kakve je cool filmove recimo Džim Keri snimao, a vidi ga sad.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Preporuka za Incorporated, dosta interesantno i dinamično. Radnja je smeštena u 2075. godinu i oslikava svet posle klimatske apokalipse u kojem dominiraju korporacije.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
znemanja, moj post sa prethodne strane
:

Serija je stvarno iz epizode u epizodu sve bolja, odavno takav uzlazan kvalitet nisam primetio u nekoj holivudskoj seriji. Prva epizoda je malo generička, ali nakon toga se popravlja bukvalno iz epizode u epizodu. Ko voli sličnu tematiku, neće biti razočaran.Evindzer napisao:"Incorporated", apsolutna preporuka. SF bez mnogo akcije, ali izuzetno zanimljiva priča sa dosta obrta. Uz to, pojavljuju se Nik Sloter i njegov najbolji drugar Spajder, rekao bih po prvi put u istoj seriji još od "Tropske vreline".
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Topla preporuka za danski film http://www.imdb.com/title/tt4088268/?ref_=nv_sr_1
Ovo je 3. deo. Prvi mi je najbolji. Odlican. Onako skandinavski tmuran.
Ovo je 3. deo. Prvi mi je najbolji. Odlican. Onako skandinavski tmuran.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evindzer, Da, tačno, ti si takođe preporučio seriju. No, slažem se sa tobom u potpunosti, serija iz epizode u epizodu postaje sve bolja i bolja. Šteta što je za sada dostupno samo 7 epizoda.
Inače, počela je druga sezona serije: Colony
Inače, počela je druga sezona serije: Colony
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jel gledao neko Taboo?
Taboo
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3647998/
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Taboo
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ja nisam još, ali planiram, po opisu deluje zanimljivo.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ozbiljno? To je lepa vest, prva sezona je bila više nego gledljiva, iako je vidno jeftina i na mahove spora. Sa zadovoljstvom ću pogledati i novu sezonu.znemanja napisao: Inače, počela je druga sezona serije: Colony
Čitao sam o toj seriji, kažu da bi trebalo da bude prilično dobra, ali ne volim Hardija - a ovo rade čak dva Hardija: tata i sin - tako da ću je verovatno preskočiti. Koliko znam, trenutno su dostupne dve epizode.Azimuth napisao:Jel gledao neko Taboo?
- brankisha
- Mobil manijak
Gledao drugar, kaze odlicna. Bar orva epizoda.Azimuth napisao:Jel gledao neko Taboo?
Taboo
- yocasylver
- Mobil manijak
Luke Cage je gubljenje vremena,bas mi se nije dopala.Ali,odgledao sam je jer sam poceo pa mi je bilo krivo da je ne zavsim
Odgledao sam prvu epizodu,večeras ću drugu.Prva je prilično spora i nezanimljiva.Nadam se da će se serija poboljšati.Suviše je izvikana zbog Hardija mada se mora reći da je produkcija odlična.Azimuth napisao:Jel gledao neko Taboo?
Taboo
Ne preporučujem Sense8.Odgledao sam prvu sezonu prošle godine i počeo božićni specijal pre neki dan.Nisam imao živaca da ga završim.Sama zamisao je ok ali toliko su je odužili sa dramatanjem da je to strašno.Što je još gore serija je neka vrsta reklame za LGBT (ne nisam homofob ali mi smeta reklamiranje tih fazona kao što mi smeta i reklamiranje crkve,sekta itd.) ,mislim da bi toj populaciji bila zanimljivija.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Znači, dopašće se sugarcoated_ass-u.

- brankisha
- Mobil manijak
Jesi mu ga suknuo 
Meni su teme sa sektama i kultovima super. Kao True detective prva sezona i ovaj film sto sam gore postavio.

Meni su teme sa sektama i kultovima super. Kao True detective prva sezona i ovaj film sto sam gore postavio.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Evo i moj skromni doprinos ovoj temi, ovih dana sam gledao par filmova koji nisu losi:
Ouija: Origin of Evil (2016), horor film, ima dobru ocenu na IMDb, meni se takodje svideo
Mindscape (2013) ili Ana se negde zove, takodje ima dobru ocenu, a u pitanju je drama, misterija, triler
USS Indianapolis: Men of Courage (2016): ratni film, glumi Nicolas Cage, moze da prodje, osrednji film
Ouija: Origin of Evil (2016), horor film, ima dobru ocenu na IMDb, meni se takodje svideo
Mindscape (2013) ili Ana se negde zove, takodje ima dobru ocenu, a u pitanju je drama, misterija, triler
USS Indianapolis: Men of Courage (2016): ratni film, glumi Nicolas Cage, moze da prodje, osrednji film
Android 12
- yocasylver
- Mobil manijak
[/quote]
Ne preporučujem Sense8.Odgledao sam prvu sezonu prošle godine i počeo božićni specijal pre neki dan.Nisam imao živaca da ga završim.Sama zamisao je ok ali toliko su je odužili sa dramatanjem da je to strašno.Što je još gore serija je neka vrsta reklame za LGBT (ne nisam homofob ali mi smeta reklamiranje tih fazona kao što mi smeta i reklamiranje crkve,sekta itd.) ,mislim da bi toj populaciji bila zanimljivija.[/quote]
I ja gledao Sense8 kad je izasla.Dopala mi se prica o tome kako funkcionisu ali sam se razocarao pricom koja se provlaci u pozadini a to je ono sto spominjes.Danas vise da nema filma ili serije gde ne propagiraju te stvari.Jednostvno mislim da stvaraju sliku da je sve to normlno.
Ne preporučujem Sense8.Odgledao sam prvu sezonu prošle godine i počeo božićni specijal pre neki dan.Nisam imao živaca da ga završim.Sama zamisao je ok ali toliko su je odužili sa dramatanjem da je to strašno.Što je još gore serija je neka vrsta reklame za LGBT (ne nisam homofob ali mi smeta reklamiranje tih fazona kao što mi smeta i reklamiranje crkve,sekta itd.) ,mislim da bi toj populaciji bila zanimljivija.[/quote]
I ja gledao Sense8 kad je izasla.Dopala mi se prica o tome kako funkcionisu ali sam se razocarao pricom koja se provlaci u pozadini a to je ono sto spominjes.Danas vise da nema filma ili serije gde ne propagiraju te stvari.Jednostvno mislim da stvaraju sliku da je sve to normlno.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Da, inače, ipak je dobro Znemanja što si pomenuo Incorporated, promakao mi je prvi Evijev post o toj seriji.
I Colony, još nisam gledao, ali planiram da počnem.
I Colony, još nisam gledao, ali planiram da počnem.

- brankisha
- Mobil manijak
Ne preporučujem Sense8.Odgledao sam prvu sezonu prošle godine i počeo božićni specijal pre neki dan.Nisam imao živaca da ga završim.Sama zamisao je ok ali toliko su je odužili sa dramatanjem da je to strašno.Što je još gore serija je neka vrsta reklame za LGBT (ne nisam homofob ali mi smeta reklamiranje tih fazona kao što mi smeta i reklamiranje crkve,sekta itd.) ,mislim da bi toj populaciji bila zanimljivija.[/quote]yocasylver napisao:
I ja gledao Sense8 kad je izasla.Dopala mi se prica o tome kako funkcionisu ali sam se razocarao pricom koja se provlaci u pozadini a to je ono sto spominjes.Danas vise da nema filma ili serije gde ne propagiraju te stvari.Jednostvno mislim da stvaraju sliku da je sve to normlno.[/quote]
Ali jos veci "problem" sto su svi gej likovi kul. Uvek neki simpa likovi, pametni, smesni i te fore. Nigde nema da su neki namrsteni, negativci, debeli itd.
Kad shvatite da i holivud kontrolišu psihopate, najodvratniji bolesnici, pedofili i uopšte jedan šljam od "ljudi", biće vam sve mnogo jasnije.