E LJUDI, KAKO DA SE STRIMUJE NESTO AKO IMAS Recimo K750 i ??? Zna li neko podesavanja pa da objavimo ovde svi, recimo i za MTS i za Mobtel?
Mislim da je bilo, ali je izumrle tema, jer niko nije znao....??? Zna li neko neku adresu i tome slicno?
STREAM ON GPRS ON MTS AND MOBTEL !?!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Promasio si sekciju za postavljanje teme.Ides na Konfiguracija aparata sekciju.
Ako niko nije znao tada,zasto mislis da bi se bas sad nasao neko rodjen naucen za "Strimovanje"...
P.S. Besplatno edukujem novo pridosle clanove sa terminologijom engleskog (a bogami i srpskog) jezika
Troskove putovanja i smestaja snose polaznici kursa

Ako niko nije znao tada,zasto mislis da bi se bas sad nasao neko rodjen naucen za "Strimovanje"...

P.S. Besplatno edukujem novo pridosle clanove sa terminologijom engleskog (a bogami i srpskog) jezika

Mislim tebe jabuko ima svuda....ja mislim da tebe niko nije pitao....ali ipak stalno se ti nekako pojavljujes na svim temema....Covece, tebi je izgleda toliko dosadno...I pazi molim te...mislim prozivas bilko kakwe teme postavljene od strane vecina korisnika...Mislim da i ti sam ne znam sve...Malko se urazumi... Ima ljudi, koji znaju, pusti neka oni odgovaraju.
Evo, ja znam
Mozes do mile volje da kritikujes neciji post, ali te fore "jabuko, jabukice, ja sam crvic za tebe..." su ono, k'o prozivka za sorku, a Green je malo daleko za tako nesto.
Postuj sta hoces ali ljudi ovde imaju svoje ime pa im se tako i obracaj.
Ubi mi kredit, al nisam mogao da izdrzim
Mozes do mile volje da kritikujes neciji post, ali te fore "jabuko, jabukice, ja sam crvic za tebe..." su ono, k'o prozivka za sorku, a Green je malo daleko za tako nesto.
Postuj sta hoces ali ljudi ovde imaju svoje ime pa im se tako i obracaj.
Ubi mi kredit, al nisam mogao da izdrzim
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Joj, nismo se razumeli, "postuj", nije "respektuj" vec "napisi post", pa ne moras nikog da respektujes.
Samo smeta ta vrsta prozivanja, kao kad bi se neko tebi obracao sa "Zorandiplomatsketablice"
OK sukob misljena ali ovo bas przi oci kad se cita post.
Poz.
Samo smeta ta vrsta prozivanja, kao kad bi se neko tebi obracao sa "Zorandiplomatsketablice"
OK sukob misljena ali ovo bas przi oci kad se cita post.
Poz.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Vlada Zem care,svaka cast,konacno da neko primeti moj rejting i stane na put prozivkama koje nemaju nikakve veze ni sa kolicinom mog znanja o ovoj tematici,ni sa mojim telefonom(bio on original,kineski,sibirski,mongolski,ujedinjeno arapsko emiratski ili polarni),a bogami ni sa cim drugim nevezanim za mobilnu telefoniju...Ja ni u jednom postu nisam tvrdio da sve znam,jer takav lik ne postoji ni na jednom forumu,a kamoli na ovom,OK!?
zoranecd,ljubazan savet:procitaj ponovo moje postove i sve ce ti se samo kasti,nadam se da nisi tako losih osobina kako se iz tvojih komentara upucenih MENI moze naslutiti.
PEACE ON EARTH BRO'

zoranecd,ljubazan savet:procitaj ponovo moje postove i sve ce ti se samo kasti,nadam se da nisi tako losih osobina kako se iz tvojih komentara upucenih MENI moze naslutiti.
PEACE ON EARTH BRO'