teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Šta sam propustio? Trigerovao neke SJWevce, a?
Nisam pratio Top Gear, ali neke epizode koje sam nahvatao u prolazu sam čak i oplakao zbog njegovih odvala. [emoji38]
Prisoners (2013) jeste odličan, ko god je proporučio, dobra preporuka.
Crooked House (2017), dobar, drži pažnju, nisam pogodio ko je ubica, stvarno nisam očekivao.
Odgledao Wonder woman. Bože mili ja nisam gledao gori film skoro. Vodim se politikom da svaki film moram pogledati od početka do kraja ali sam ovim bio prosto iznerviran. Toliko da sam morao da pišem ovde. Bukvalno g**no od filma da izvinete na rečniku, ne gubite vreme. Inače volim filmove o super herojima.
Preporuka je da odgledas serije o super herojima, imas nekoliko sezona i onda je to sve detaljnije, film traje 2.5 sata i onda imas utisak da je sve nekako nabrzaka odradjeno. Nakon sto sam odgledao svih 10 sezona Smallville, svaki film o Supermanu mi je nekako bledunjav i nedorecen. Mada moram priznati u poslednje vreme mi se najvise svideo Batman vs Superman.
^ Najbolji deo serije je onih prvih par minuta prve epizode. Pokazali su "Vikinzima" kako treba snimati Vikinge.
Ostatak nije nezanimljiv, ali mi je prespor.
Ne kontas. Ljudi nisu skontali ko je onaj cica sve do poslednje ili pretposlednje epizode.
Iskreno nisam stigao da procitam knjigu jer sam morao da je vratim. Bila je na engleskom. I knjiga malo dublje ide u temu ikonopokolstva, stare i nove religije.
Pa skontao sam , sad vidim. Ali mi ne lezi jer je radnja prespora... Mislio sam da ne kontam , tj da ne znam sta se desava... Ali se zapravo nista i ne desasva, prespora radnja.
Volim one serije kada se u vecini epizoda nesto desi, nesto da te drzi da jedva cekas drugu ...
GoT i Breaking Bad , neprevazidjene serije . Vikinzi su mi takodjer ok ... Band of Brothers se nakanjujem da pogledam ima godina. Ali tema rata mi ne lezi nikako ...
The Big Bang Theory takodjer gledam cesto, ali ona ne spada bas u master djela. Cisto se dobro nasmijem
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.