teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Drafer napisao:
Pre mesec dana nađem na YouTube dva western filma iz 68 mislim godine, igra Bojanić Gidra kauboja
On je bio čest gost u starim vesternima, koliko ja znam, i čini mi se da je uglavnom igrao Meksikance. Ako se dobro sećam, potpisivali su ga pod imenom Entoni Gidra.
Winchester (2018) jako dosadan film u kojemu se samo priča nešto bez veze
gledam ga već tri dana i svaki puta moram da spavam ako ga gledam 10 minuta.
Sada sam stigao do polovine i obrisao ga jer baš ničeg zanimljivog nema u filmu
@Green
Volim i ja najviše horore u vezi duhova, ali ovde se radnja otegla pa ništa se ne dešava, a ja nemam vise vremena kao nekad pa da gledam do kraja
Ima Bukvic dosta uloga u stranim filmovima, u Largo Vincu (mislim da je to prvi deo, kad se prica o njegovom detinjstvu) glumi Largovog brata. U Taken glumi nekog krimosa, valjda Albanca
Znači, mogu da se gledaju? Ja se nadam da bi oni mogli biti prvi iole ozbiljniji Marvelov film, vredan gledanja, bez onih njihovih humorističkih fora primerenih dečijim filmovima, po kojima je Marvel poznat.
Završio Dark tako što sam danas izbindžovao poslednje četiri epizode i šta znam, serija je sasvim OK ali mislim da se neopravdano digao ogroman hajp oko nje. Kao prvo nije jasno definisan njen žanr - da li je reč o SF, trileru, misteriji, hororu na koji povremeno pretenduje sa muzikom, drama sa isprepletanim sudbinama likova ili nečem šestom, pošto pretenduje na sve od navedenog a nije ništa potpuno od toga...
Generalno, daleko je da je nezanimljiva iako nekad zna da bude baš spora ali mi se kraj uopšte nije dopao, osim što smo videli dobar klifhenger koji najavljuje drugu sezonu...
[spoiler]Niti smo konkretno videli da li su, kako i u kojoj meri promenjene sudbine ostalih likova u seriji, niti ko je na kraju pobedio tu rundu u borbi dobra i zla (btw ko je tu stvarno dobar a ko zao), koji su motivi Klaudije i na kraju sudbina malog Helgea etc. Oko svega toga se može naširoko raspravljati i nagađati.[/spoiler]
Mislim da nedovoljno jasno određen žanr nije mana, i možda je to čak i dobro - kad se ne vežu prilikom snimanja serije za neki šablon, a u ovom slučaju ni žanr.
[spoiler]Malo sam poodavno gledao seriju, ali mi se čini da se pokazalo da je serija zapravo ispratila već izmenjenu sadašnjost, i da su likovi uprkos želji da urade nešto drugačije, da isprave stvari, ipak ostali u istoj ponavljajućoj petlji. Jer je petlja veoma dobro osmišljena, uzeti su u obzir i karakteri svih činilaca. Ako je petlja uopšte i osmišljena na takav način, možda je pre toga menjana mnogo puta, i dok nije u nekom trenutku niz postao stacionaran.[/spoiler]
yocasylver napisao:Meni odlicni samo tok fima neocekivan .
Garantovano ih je Tanos sve predvostručio preko kolena i nalupao po guzi.
Nisam ga još gledao, ali planiram, čim nagovorim neke ortake da mi plate bioskop.
Poslednja izmena od Evindzer u Pon, 30. Apr 2018. 15:04, izmenjeno 1 put ukupno.
гари napisao:Mislim da nedovoljno jasno određen žanr nije mana, i možda je to čak i dobro - kad se ne vežu prilikom snimanja serije za neki šablon, a u ovom slučaju ni žanr.
[spoiler]Malo sam poodavno gledao seriju, ali mi se čini da se pokazalo da je serija zapravo ispratila već izmenjenu sadašnjost, i da su likovi uprkos želji da urade nešto drugačije, da isprave stvari, ipak ostali u istoj ponavljajućoj petlji. Jer je petlja veoma dobro osmišljena, uzeti su u obzir i karakteri svih činilaca. Ako je petlja uopšte i osmišljena na takav način, možda je pre toga menjana mnogo puta, i dok nije u nekom trenutku niz postao stacionaran.[/spoiler]
Sent from mTalk
Mislim da žanr nije jasno određen zato što su oni hteli tako već zato što nisu mogli da se odluče koji su im elementi prioritet pa su probali sa svim...
Što se tiče spojlera moguće je da si u pravu, što opet samo podržava moju izjavu da ništa nije do kraja i jasno izdefinisano...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.