Joxy, prvi Samsung sa SD855 , 8/128 verzija . Znaš kad ti postane normalno da svaku drugu noć ostavljaš telefon na punjaču(sa tipa 7-8h SOT i još 20% baterije ... evo realno sviđa mi se : 6,7" ravan ekran , brzina rada kao i moj prošli N10+ , trajanje baterije 20-30% duže u odnosu na S10+ / N10+ , kamera egal sa S10/N10 znači odlična (a tek ovi na XDA kad upucaju GCam port ... mada ni nema neke potrebe ) i na kraju najbitnija stvar cena - ja sam ga novog nabavio za 150 evra manje nego što je nov S10+ (cene - oglasi) . Bio sam u UŠĆU i uzeo u Samsungu adapter USB Type-C to 3,5mm za slušalice (koristim Beats bubice) - zvuk odličan . Da neko ne pomisli da ga samo hvalim ima i nedostataka: nema bežično punjenje (niti reverzibilno) , nije za potapanje u vodi / slikanje pod vodom , nema stereo zvučnike i ekran je "samo" FHD+ nije QHD .
E da umalo da zaboravim , skener otiska prsta u ekranu je neverovatno brz . Imam kući i S10 i A50 , pa ako neko misli da je S10 Lite u rangu A serije grdno se vara , pa to je nebo i zemlja (verujte da nije za porediti A50 ili A70 sa S10Lite ... )
Plaćenim i ostalim recenzijama na YT verujem paaaa 50% ,,, dok to sam ne vidim kako radi ništa od poređenja .
... ko zna kod nas "zaluđenika"

možda u nekom narednom periodu zapadne i neki drugi fon za test / korišćenje ... neki Realme X2 Pro , Xiaomi Mi10 , .... možda i S20

preko veze (opet )
U svakom slučaju ako bude preko operatera S10L neka pristojna cena biće odlična kupovina , mada hajde da sačekamo narednih dana ponudu . Pa da vidimo , hoćemo li ga hvaliti ili zaobići - cena će sve reći .