ScreenShot Sony Ericsson W800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

kljaja napisao:To je sa W810i...a ti screnovi se slikaju digitalcem sigurno...to je kasnije digitalno obradjena fotografija....jer da je screenshot bilo bi losije rezolucije jer sam program bi hvatao sliku u rezoluciji ekrana kao i nakompu...da li sam u pravu..... 8)
za ovu predpostavku nisi u pravu :)
Bio bi ovog ili nekog boljeg kvaliteta, jer kvalitet te slike zavisi od ekrana telefona, da telefon ima kvalitetniji ekran, slika bi bila na njemu kao i ova na monitoru.
5530XM

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

kljaja, ma nema sanse da to rade fotoaparatom... Tako da sigurno ima nesto... A i otkud ti znas da oni nemaju program koji je samo za njih napravljen? Nemora on da bude za telefon, moze da bude i na kompjuteru, kao sto rece rixxon...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Alien napisao:kljaja, ma nema sanse da to rade fotoaparatom... Tako da sigurno ima nesto... A i otkud ti znas da oni nemaju program koji je samo za njih napravljen? Nemora on da bude za telefon, moze da bude i na kompjuteru, kao sto rece rixxon...
Rixxon je govorio da slikaju aparatom, a ja sam rekao da ide preko kabla, i baš sam na to mislio da imaju možda poseban softver za njih.
5530XM

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Da, moja greska :oops: Izvinjavam se... Samo si i ti napravio gresku... Ne citiraj post iznad svog ;)

Pozdrav 8)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

samo da kazem sto se tice slika koje su date od Dzoni pFc, pretezno, 99% garantijem da su te slike napravljene od strane Sony Ericsson jer oni imaju slike koje daju za izradu pa ih onda stave i u prezentaciju mobitela kakav im je meni ili sta vec. slike nema sanse da su radjene digitalcem jer bi se to naprosto primetilo, to su jednostavno slike koje se koriste za softver SE telefona i jos, naopade mi, jestel isli da probate recimo "virtualno" telefone na Sony Ericsson stranici, i odatle isto mozete skinut te slike tako da tih slika ima po celom netu

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ma sve je to ok.. Al na Eldarovim screen-shoot-ovima (kako god da ih pravi) uvek se vidi operater (neki ruski) i imenik (sa nekim njegovim kontaktima). To znaci nisu fotke preuzete od SE ili s neta, niti sa virtualnog telefona (ne bi pisao operater). Pravi ih Eldar 100%. Opet kazem da je nemoguce da Eldar ima program za skidanje slika sa telefona odma cim se neki model pojavi (i to za svaki model) a da takav program niko nije nigde pronasao ni
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

[opera mini]... posle godinu-dve.
I jos nesto: isto ovo pitanje je postavljeno na jos nekim forumima (lasyk, se-nse..) Niko nije pronasao takav software..

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

moje licno misljenj je da se ne radi sa nekim softverom recimo java ili cim vec, recimo da bi uzeo sliku moras imati opciju za to, naprimer ova slika Slika (znam da je radjena digitalcem) imas levo dugme za Calls a desno za Menu, kojim dugmetom uzet Print Screen, hocu rec da ne postoji logicka mogucnost uzimanja slike nekim dodatni programom, ili recimo da je java, ne stoi nigde kao recimo na ovoj slici, Slika ne stoi gore da je java aplikacija aktivirana, mada postoji dobra mogucnost za cenzurom toga kao sto se moze ubacit operater, da se uzme recimo orginalna slika od SE pa se nekim foto shopom doda operater.
Naj veca i naj realnija verovatnoca je da se te slike koje se nalaze na netu rade ovako:
Slika
Slika
ove su slike sa mog racunara gde sam temu otvorio u Theme Creator-u, tema se tu otvori, i onda se uzme ovako slika gde pisu i pozivi i ima naslikan meni, meni drugo logicko obasnjenje ne ostaje, i kao sto sam spomenuo da se operateri dodaju u nekom Photo Shopu

ovako se moze danima, moze - ne moze, ima - nema
ja mislim za sad da se sa ovim treba stat dok se ne najde neki konkretan dokaz, mislim to je moje misljenje, bez uvrede

poz

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Napalm Death: zasto bi se uopste zamlacivao da ispise naziv operatera umesto 'SE'...
Nego, evo ovako: Motorola E398 - za njega sigurno postoji program za screen shoot sa PC-a (Rapid je dao i link). E398 ima zakrivljenu plastiku preko displeja. E sad pogledajte kompletan test E398. Sve ce vam biti jasno.

Odgovori