Nokia E50
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Zbog drugacijeg rada OS-a koji je mnogo zahtevniji nego fabricki, a hardverska platforma nije dovoljna jaka da izgura OS. To se isto desava i na Win Mobile uredjajima, konkretno sam video na HTC hw6930 sa Win Mobile 5, a na drugarevom PPC-u sa istim OS-om nije bilo ni govora. A da drugarev PPC je sa procesorom 800 MHz, i memorijom 128 RAM, flash 4 GB. Mocnije znachi brzze, i bolje, odnosno SIZE DOES MATTER!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Prvo hvala na odgvoru! Jasno mi je sad sto dolazi do tog osvezivanja ekrana ali me nesto i dalje buni... konkretno kod osvezivanja ekrana prilikom citanja poruka, kada poruke citam iz inbox-a onda se prilikom otvaranje poruke ili prelaska sa jedne na drugu poruku ekran osvezuje, zatreperi sve na sekund osim pozadine, ali kad poruke citam iz meni\office\msg.reader onda se ekran ne osvezava prilikom prelaska sa jedne na drugu poruku! u principu i nije toliko bitno... ali nov telefon pa...
Inace danas sam update-ova software ali kao symbian pocetnik ne umem da napravim razilu odnosno uoci poboljsanja... pa da li neko zna sta se konkretno poboljsava?
Jos jedno pitanje, kako da namestim da mi na displeju u standby rezimu uvek stoji info poruka, tj gde se nalazim( Grad Nis, Beograd...), ispodesavaso sam sve sto sam mislio da treba ali se naziv lokacije pojavi samo na trenutak prilikom pokretanja standby moda a onda izgubi... pa ako neko zna gde gresim bio bi mu zahvalan kad bi mi objasnio
PozZ
Inace danas sam update-ova software ali kao symbian pocetnik ne umem da napravim razilu odnosno uoci poboljsanja... pa da li neko zna sta se konkretno poboljsava?
Jos jedno pitanje, kako da namestim da mi na displeju u standby rezimu uvek stoji info poruka, tj gde se nalazim( Grad Nis, Beograd...), ispodesavaso sam sve sto sam mislio da treba ali se naziv lokacije pojavi samo na trenutak prilikom pokretanja standby moda a onda izgubi... pa ako neko zna gde gresim bio bi mu zahvalan kad bi mi objasnio
PozZ
Za opciju gde se nalazis tj. Cell Info Display mislim da ne gresis nigde,a ako gresis ti onda gresim i ja,jer kod mene je isto. Tu opciju uopste ne koristim,jer kazu da trosi vise bateriju,tek sam je sad ukljucio da vidim imam li i ja isti problem.
Ne znam da li je tako i na ostalim Symbianima 9.1...
Ne znam da li je tako i na ostalim Symbianima 9.1...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Na E61 definitivno nije za stalno. Znachi pokusao sam ovo sto si rekao ali netje da moze. Inace nemam nameru da ubijam active stand-by, pa zbog njega sam i uzeo ovo cudo, koliko mi je samo olaksao zivot nemate pojma. Hiljade obaveza koje moram da pamtim sada jednostavno zapishem i pogledam na ekranu. A kad smo vec kod toga... da li iko zna kako da mi na ekranu ispisuje samo ono sto je danas, a ne i po mesec dana unapred? Ovo uspevam samo sa opcijom memo, sve ostale pishu na ekranu unapred ohohoj... To-Do notes i meeting pre svega. Aniversary jedva i da koristim. I ako bih mogao da prodjem BEZ instalacije novih programa 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Primeto sam da niko do sada nije pomenuo verziju softvera koja je naj novija i kako se pokazala posto sam cuo od par ljudi koji su abdejtovali sof, da su se grdno pokajali kazu da strasno uspori tel pa me interesuje da li je to istina posto u ponedeljak idem da ga uzmem pa ipk bi voleo da znam sata da gledam mislim na tel.E50 pozz 

miodrage, ne mogu ni ja bez active stand-by ekrana jer sam navikao na E50,a sad koristim burazerovu N73 (menjali se) isto tako,pa ono...reko da probam ono sto je Game naveo pa da javim ljudima u cemu je fora...
Na N73 je dobra i ona opcija sa media key gde se stave jos 4 precice,pa plus active stand-by...
Inace nikad,ali nikad nisam imao taj cell info ukljucen,nije mi se nikad desilo da ne znam u kom delu sela,grada,zemlje,kontinenta,svemira se nalazim...

Na N73 je dobra i ona opcija sa media key gde se stave jos 4 precice,pa plus active stand-by...

Inace nikad,ali nikad nisam imao taj cell info ukljucen,nije mi se nikad desilo da ne znam u kom delu sela,grada,zemlje,kontinenta,svemira se nalazim...

Ja sam updejtovao telefon na novi softwer i telefon radi extra.Cak je po mom misljenju jos brzi,sve se otvara brze.Neznam kako su ti ljudi odradili update,mozda su tu nesto pogresili pa im telefon radi gore.Telefon je extra i svaka preporuka za njega.Jos da ima video call bio bi vrh.srdjan_pa napisao:Primeto sam da niko do sada nije pomenuo verziju softvera koja je naj novija i kako se pokazala posto sam cuo od par ljudi koji su abdejtovali sof, da su se grdno pokajali kazu da strasno uspori tel pa me interesuje da li je to istina posto u ponedeljak idem da ga uzmem pa ipk bi voleo da znam sata da gledam mislim na tel.E50 pozz
Pozdrav
Pa moguce je da su zeznuli nesto!!! A gde si radio update u servisu ili sam preko dku-2 kabla!!! danas sam ga drzao u ruci extra je mnogo bolje izgleda uzivo nego na slici u ponedeljak idem da ga uzmem
!!! a sto se tice video call pa to je jos uvek dosta skupo kod nas a dok bude jeftino valjda ce izbaciti neki bolji tel iz te serije pozzz