LG p7200 ili motorola v3i HITNO!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Truman
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Okt 2006. 20:09

Post od Truman »

Hvala na komentaru, trenutno ne trazim takav fon ( koji ce se dugo zadrzati ) jer ne bih da dam puno para za simbijan ( a takav bih jedino uzeo za dug rok ), a i ovaj v3i mi se strasno dopada po dizajnu. Znas ono, kao kad vidis neku prelepu devojku i strasno ti se dopadne, a nemas pojma kakva je :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

tako se meni dopao obichan v3 i lepo sam ga proshetao jedno pola godine ili tako neshto....shta znam,mislim da necesh pogreshiti,pogotovo ako naletish na i-tunes varijantu....sasvim ok telefon

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Truman, V3i je sasvim dobar telefon (koristim ga jos uvek kao drugi fon - uz N91), ima OK plejer, solidnu kameru, veliki displej i komfornu tastaturu, a za ovaj drugi nisam nikad cuo
Motorola Moto G

Truman
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Truman »

Oprostitet meni laiku - a sta je to i-tunes? :) Nesto vezano za muziku, samo ne znam tacno sta...Kupicu v3i cim mu jos malo padne cena...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

iTunes je player,znaci isti kao onaj na iPod-u.iTunes ima da se skine i za komp,skini pa vidi :) :wink:
Evo slike kao to izgleda na E1 i na v3i,
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... OKR-E1/13/
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... ola/V3i/5/

Samo jos nesto da ti kazem,uz v3i iTunes ide veca mem.kartica,idu bolje sluske... i jos nesto u BG tesko da ces da nadjes iTunes verziju,sve su obicne :smutny: a pitas se kako da prepoznas,evo sad cu ti kazem,pogledaj u tastaturu v3i,ako na tastaturi ima mala "notica" onda je tu iTunes verzija v3i,ako stoji "porukica" onda je to samo obicna v3i.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Truman
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Truman »

E hvala, znaci ove radnje sa jeftinijim v3i tesko da imaju i-tunes :dry: Steta...

A kolika je interna za v3i?CItam da se razlikuje od modela do modela, ali recimo koliku vi imate?

Odgovori