Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Brate ova ima noge do zemlje! I kako posle da ne kupis taj auto?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Evo Opel skup koji je bio sad u nedelju.Inace slikano sa k750i :cool:
Slika
Isto sa opel skupa,ova sa datumom(levo) je sa k750i,a ova druga(desno) je sa n70,pa vi vidite razliku.
Slika Slika
Juce slikano sa n70,maximalno zoom-irano(posto sam slikao iz daljine)
Slika
A evo i moje suzice 8) (k750i-burazerov)
Slika
A ovo je od jednog drugara (n70)
Slika

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@vostezmaj: de pripazi malo na white balance, gle na sta ti lice prve dve a da ne pricamo prezadnja slika!!!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Dario napisao:@vostezmaj: de pripazi malo na white balance, gle na sta ti lice prve dve a da ne pricamo prezadnja slika!!!
Ja se izvinjavam,ali nisam bas najbolje razumeo,sta si mislio time "white balance" Nerazumem se bas najbolje u tako neke izraze,mislim znam ja da prevedem to na srpski,ali opet neznam na sta si mislio.
Hvala

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@vostezmaj, white balance je balans boja. Na tvojim slikama, balans boja nije realan, tj. boje nisu onakve kakve su u prirodi... Na tvojoj predzadnjoj slici se to najbolje vidi- slika je previse plava.
Ali nije to nista neuobicajeno, kada se white balance podesi na automatic, nije retko da se desi da boje nisu balansirane.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@lobacewsky: al ja bash mislim da je njemu stavljen bio WB na manual :D .

@vostezmaj: udji u kameru na k750, klikni na dzoistik da ti otvori onaj meni za podesavanja i tu trazi "white balance" i stavi na Auto (ako nije vec tako), a najbolje bi bilo da eksperimetishesh sa tim da vidish kako to funkcionishe i da manualno to koristish. Imas u opcijama Dayligt (koristi se po suncanom danu), Cloudy (po danu bez sunca), Incadescent (kada slikash u prisustvu zute svetlosti) i Fluorescent (kada slikash sa blicem ili u prisustvu neonke, tj. bele svetlosti).

Znaci napolju daylight i cloudy, a unutra u zavisnosti od dominirajuce svetlosti, za zutu - incandescent, a za belu - fluorescent. Eksperimentishi malo sa tim pa ces da vidish kako to funkcionishe.

pOzz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Dario, verovatno ;) nego pricao sam uopsteno. Na predzadnjoj je recimo podeseno na manual za zuto svetlo (sijalica). To i ja cesto radim kada je upaljeno svetlo jer mi je na automatic slika nekako zuta ako ne uhvati balans... pa ako zaboravim da ga vratim isto se desi kao na predzadnjoj.
Pozdrav...

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ok,hvala ljudi,ali meni to nije bitno,i onako je to burazerov k750i.Ja na svom n70 sve lepo podesavam,dok burazer to sve stavi na automatic.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@vostezmaj: pa objasni njemu o cemu je rec, da mu slike izgledaju normalno. I vidi da proveri da li je White Balance stavljen na Auto (posto mislim da nije).

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Slika

koo pravo prolece :wink:

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Nina,ovo si trebala da slikas,a ne te krseve :D
Slika Slika
Pogledaj te tu lepotu. Opel Corsa OPC 1.6Turbo 192konja+1 ako sam ja u njoj :lol:
Slika Slika
Opel GT 8)

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

evo i moj doprinos slika sa sajma hteo sam i i ja da prikayem onu tojotu ali ninolina me prestigla slikao je nokijom n73Slika
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

loshmy napisao:evo i moj doprinos slika sa sajma hteo sam i i ja da prikayem onu tojotu ali ninolina me prestigla slikao je nokijom n73]
Nije to Toyota,vec Opel Calibra :D :lol: 8) :P

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od loshmy »

ja sam mislio na ou muzicku tojotu sto je ninolina prikazala onu narandzaste boje ali nije potrebno 2 puta postavljati istu stvar na 1 temi :P

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ok izvini,ja sam mislio da govoris za ovu sliku koja je zadnja postavljena.

Izmenio:gameforce:Ne citiraj post iznad!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hehehe...sreca pa i kod nas ima dosta zaljubljenika u cetiri tocka,dobre su sve slike,bilo na automatsko ili manuelno podesavanje 8) :)

Vidim da su i u BG dosle neke zaista "besne" limuzine,posebno me iznenadilo prisustvo Maybach-a.

Evo i jedne zanimljivosti za Maybach,ako niste culi: iako nije najskuplji ili najluksuzniji model na svetu,ali ipak jeste jedini u koji je ugradjeno sve sto trenutna auto-industrija ima da ponudi. Misli se na uredjaje i sisteme kod serijskih vozila,ne ono sto vidite u seriji "Pimp my Ride" ili slicno :wink: :D

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Evo i mog doprinosa, slikano sa 6630 :oops:

Stara crkva u Cacku
Slika

Nagledaše se ljubitelji automobila, evo par slika i za ljubitelje pasa. Moj sarplaninac - 40 dana star
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

To migi, care! Svaka cast za ideju! Imas jos jednog ljubitelja rasnih pasa ovde (iako je trenutno bez "dzukca" :D :D ) Al su slatki kad su mali,to je cudo jedno...!
Kolega sa posla ima Rottweiler-a starog 4 meseca (moje omiljene rase) ,prvom prilikom cu ga uslikati i postaviti fotose... :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ovde mozete baciti oko na najboji auto sa sajma...sama rec SLR i kraj Slika
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od loshmy »

fain2daniel, potpuno si upravu auto je bio najbolji na sajmu ma sta reci svaciji san ali ko zna mozda za 20 god bude kostao ko fica pa da ga kupimo umesto telefoneo :wink:

Odgovori