hej pa necemo pretjerivatimiodrage napisao:to smatram genocid nad telefonom.
 ja svoje telefone jako dobro cuvam, a sto se tice torbice ja nosim samo one male u koje stanu maramice i fon tako da nisam tipicno nemarno zensko da skupi dobri telefon ubacim sa carapama u ves masinu
  ja svoje telefone jako dobro cuvam, a sto se tice torbice ja nosim samo one male u koje stanu maramice i fon tako da nisam tipicno nemarno zensko da skupi dobri telefon ubacim sa carapama u ves masinu   ok? samo ne znam kako da ga nosim oko struka kad je to predvidjeno za muske kaiseve..meni nekako neprirodno izgleda.... nemojte me napadati prije nego skupite sve cinjenice
  ok? samo ne znam kako da ga nosim oko struka kad je to predvidjeno za muske kaiseve..meni nekako neprirodno izgleda.... nemojte me napadati prije nego skupite sve cinjenice   

JA PAZIM SVOJ FONNNN
 JA PAZIM SVOJ FONNNN 
eh sad da..ja internu memoriju zaista ne opterecujem bezveze mi to nekako mislim da mi je to predvidjeno za bitnije stvari od tema i ko zna kakvih stvari muzike its.no eto probala sam par tema sam stavila na internu i eto trenutno je sve ok...samo ovo zujanje me psihicki lomi jer nije to preglasno ali nocu kada legnem i npr dok pisem sms pa malo pogledam tv on zuji dok se svjetlo ne ugasi cim se svjetlo ugasi nista sve oke...a taj bzzzzzz izludjuje jer ne znas da li ti se nesto pricinjava ili fakat zuji groznooo

Evo sav sam
 Evo sav sam  

i postaje iritantno
  i postaje iritantno