bug sa mem. karticom...ako neko zna...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

bug sa mem. karticom...ako neko zna...

Post od ZzHn »

Cao ekipa :)
kao sto u naslovu pise imam problema sa mem. karticom "HAMA" 256 mb SD, stara je poprilicno ali je normalno radila do nedavno...
Ovako: Posudio sam od druga digitalac i stavio svoju karticu..i sve je bilo ok prvih nekoliko dana,i sliko sam,i prebacivo na komp...bez problema.. Odjednom juce kad sam krenuo da prebacim slike na ko0mp. na ekranu (kompa i digitalca) mi pise "memory card must format" tako nesto, tj. kaze mi da je moram formatirat.. :smutny:
MA ko sisa karticu bacio bi je u smece najradije vec su mi slike MNOOOOGOOOO vazne koje su na njoj,nosio sam u jednu foto radnju ali nisu mogli nista..
Zato PLS ako iko zna postoji li nacin kako da sacuvam slike (koje aparat ne moze ni da otvori ali su tu) neka kaze....pokuso sam da je ubacim i u drugi digitalni ali isto... p.s.mnogo bi mi zivaca ustedili :)
Izvinjavam se,ne znam da li je dozvoljeno pisati temu o ovome ali eto,nesreca me natjerala :)
TNX anyway... :) poz

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Bojim se da nije bug nego da je crkla i da joj nema pomoći. Eventualno da sa nekim čitačem i nekim programom tipa: get back data recovery, za izvlačenje i čupanje onoga što se spasti može. Googlaj! Srećno!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

moguce da ni to nece puno da ti pomogne...mislim da je zavrsila sa svojim ``rokom trajanja`` :( nije to nista sta bi da ti rikne hard i da nema povratka...e to je dozivljaj
E71 je moj trenutni izbor:)

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

gargamel4, metak86, ma ljudi hvala u svakom slucaju,EE jbg........
Nada umire poslednja :) pokusacu s nekim programcicem pa sta bude...
pozdrav ljudi....
.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

ZzHn, probaj sledece: nadji neki citac kartica i pokusaj sve sto mozes da presnimis sa nje, ako ce ista da ide. Ako ne ide, onda uradi format kartice i vidi da li ce to da pomogne. Ako ne budes nista snimao na nju, Neki recovery program moze da vrati i do 80% fileova. Imas recimo Roxio Easy Recovery. E sad, ne garantujem da ce uspeti, tako da sve sto radis, radis na sopstvenu odgovornost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

miodrage, pa naravno da je moja odgovornost :) bas cu da probam,pa ne mogu nista zeznut sto nije vec sj***no :)
Ako uspije svaka ti cast :) imas pice heheh.... Nisam ni znao da ima tih programcica dok mi vi niste rekli...tnx :)
.

Odgovori