E, vidim, pojavio se ovaj tel (ovo nesto dosta brzo ili mi se cini? ) pa shta mislite o njemu? I ima li ko ikakve informacije o N-gage dvojci? Znam da nije predstavljena i da samo postoje glasine o njoj, ali N-gage fonovi su mi vrh. Samo jos kad bi ubacili neku kameru, pa makar CIF...
Ja mislim da je telefon super.klonirani 7610,sa nekim manjim dodacima.Ima Symbian 7.0,i namenjena je poslovnim korisnicima.Kao i 7610,bazirana je na platformi serije 60.Ističe se antivirus sistemom F-Secoure i VPN-cilentom,pomoću koga se obezbeđuje konekcija nakorporativni(zajednički)server.Nokia 6670 je trofrekventni GSM-GPRS telefon.Najavljena cena je oko 600 dolara...
E,da zaboravio sam za N-gage QD.Telefon je odličan,baziran na svom prethodniku.Izostavljen je mp3 player,kao i fm radio.Kamera nije podržana,a ekran je nažalost ostao isti.Dimenzije su118x68x22mm,a težina 143 grama.Interna memorija iznosi 4 mb,a MMC solt podržava proširenje memorije do 256mb.Bluetooth je takođe podržan,zbog mrežnog igranja.Od igračkih noviteta,preprogramiran je NGage Arena softver...
Ne, N-gage QD nije N-gage2. N-gage 2 tek treba da izadje, tako sam cuo, ali ne postoje zvanicne informacije kolko znam, pa pitam ako ko zna shta o njemu? Inace ekran NIJE ostao isti, tj TFT je, dok je kod obicnog STN. Interna memorija je 3.4 mb, a podrzava i vise od 256. Ali kao sto rekoh nisam pitao za QD jer ga vec imam...
Pa bolji je... Inace uzmes UltraMp3 i sve je ok... A inace je manji, ljepsi, i ima bolji displej i grafiku ... Samo nervira sto 4-way taster i strikic nisu osvijetljeni. :evil:
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.