:
:   Ako ima razlike???
 Ako ima razlike???Imam S700, sa mmd od 32Mb, razmišljao sam da stavim više, ustvari da stavim 128, jer više i nemože, pa me interesuje dali je to neko radio, kako je telefon funkcionisao, dali je brži ili sporiji
 :
:   :  :!:  :!:
:  :!:  :!: Hvala!!!
 :
:   Ako ima razlike???
 Ako ima razlike??? :
:   :  :!:  :!:
:  :!:  :!:  Cene ne znam
 Cene ne znam

(npr. ne spominje svijetlo kraj kamere)
 (npr. ne spominje svijetlo kraj kamere) 

:
: Koliko tebi prikazuje pogledaj u fajl menadzeru?
 Koliko tebi prikazuje pogledaj u fajl menadzeru? :!:  :!:
  :!:  :!:  :  :idea:
:  :idea: 

:  :!:
:  :!:  

:
: P800 je odlican tel,ali P900 je bolji, logicno, mozda je najbolje malo sacekati i uzeti P910, mada razlika u ceni ne opravdava toliko razliku u kvalitetu izemdju P900 i P910, razlike nisu toliko velike!
 P800 je odlican tel,ali P900 je bolji, logicno, mozda je najbolje malo sacekati i uzeti P910, mada razlika u ceni ne opravdava toliko razliku u kvalitetu izemdju P900 i P910, razlike nisu toliko velike!   

). Nego, ovo oko P800 i P900. P900 je svakako bolji, pre svega zbog ekrana, ali je i ceo telefon kvalitetniji. Po mom mišljenju, P900 je suviše kockast, a to mi nikako nije prisno. Ja sam svoj P800 kupio kada su najavili P900, jer sam tada shvatio da nema ništa od još jednog lepog telefona... A razlike između P900 i P910 su toliko beznačajne, da bi se ja opredelio za P910 samo zbog lepše spoljne tastatue(ova unutra je bez-veze, a pod uslovom da ne računam razliku u ceni...koja je baš MALA). P800 je sada suviše skup za ono što nudi, P910, takođe, i ja u ovom trenutku savetujem kupovinu P900.
 ). Nego, ovo oko P800 i P900. P900 je svakako bolji, pre svega zbog ekrana, ali je i ceo telefon kvalitetniji. Po mom mišljenju, P900 je suviše kockast, a to mi nikako nije prisno. Ja sam svoj P800 kupio kada su najavili P900, jer sam tada shvatio da nema ništa od još jednog lepog telefona... A razlike između P900 i P910 su toliko beznačajne, da bi se ja opredelio za P910 samo zbog lepše spoljne tastatue(ova unutra je bez-veze, a pod uslovom da ne računam razliku u ceni...koja je baš MALA). P800 je sada suviše skup za ono što nudi, P910, takođe, i ja u ovom trenutku savetujem kupovinu P900.