nokia n900 il ostati na x6
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
nokia n900 il ostati na x6
ovih dana sam dosta proveo uz youtube,i neke forume i mogu reci,da sam poprilicno zagrejan za n900,mozda jeste poveci i tezi,al mi se svidja snaga uredjaja kao i sam maemo,e sad imam da ga uzmem za 200e sto,mislim da je ok cena...
Ja sam se malo igrao, imao samlimite acces
jer smo bili u inostranstvu a od WiFija ni traga ni glasa, a vlasnik je noob i nema bukvalno ništa instalirano. Ne znam kako sve može da se moduje (osim Androidom) ali jedna od mana na maemo-u je isklučivo landscape menu kao i izostanak copy/paste u office-u (moguće i u celom sistemu ali nisam se baš toliko igrao), kao i naravno rezistivmi ekran. Tastatura je solidna, UI relativno intuitivan ali verujem da se dodavanjem aplikacija, tema i ostalog dobija mnogo više nego na prvi pogled.
Cena je dobra ali nije tako jednostavno prodati ga kad se odlučiš za nešto novo.

Cena je dobra ali nije tako jednostavno prodati ga kad se odlučiš za nešto novo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
skar, meni se bas svidja taj fon ali taj rezistivni ekran i nekako mi je sve sitnije na ekranu (malo sam corav
) su neke stvari koje me odbijaju ali 200 e je ok cena i ako te smori ili razocara mozes da ga proda za slicne mozda i iste pare i da uzmes nesto drugo.
Bas mi se svidja kako je uradjen multitasking sa ekranima i sto ima tastarturu i IR

Bas mi se svidja kako je uradjen multitasking sa ekranima i sto ima tastarturu i IR

and justice for all...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
skar, Takođe sam bio spreman da kupim c7, ali čitajući razne camera review na netu, skroz sam se razočarao u kameru na ovom modelu.Ako ti kamera nije bitna, onda c7 je odličan izbor u suprotnom, slike sa c7 su ispod proseka.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)