mnogi porede nokiu 6230 i k700, ali se ja pre dvoumim izmedju se k700 i samsunga d500.
k700 ili d500
k700 ili d500
pomozite!!!
mnogi porede nokiu 6230 i k700, ali se ja pre dvoumim izmedju se k700 i samsunga d500.
 nikola

SE k800i +1gb +mps60 
						- 
				popste
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Uff, pa pazi, ako te zanimaju iskljucivo ta dva (tri) modela onda je d500 daleekooooooo najbolji, nemoj da se razmisljas... A opet za te pare mislim da je mnogooo, ali bas mnogo bolji izbor nokia 6630, koja je apsolutno u svakom segmentu bolja i od 6230 i od k700 i od d500...
Ja mislim da ce se i ostali korisnici foruma sloziti sa ovime

Ja mislim da ce se i ostali korisnici foruma sloziti sa ovime
D500 je mnogo bolji od K700, ali evo ja, posto imam D500, da ti kazem neke mane:
- Java igru nema sanse da prebacis sa kompa, znaci sanse... Sve sam pokusavao al uspio nisam.

- LIMITED SERVICE
 - `vata signal al kao da ga ne vata, znaci nema telefoniranja, sms-a i GPRS-a, mislio sam da to zeza samo na vasem Mobtelu, al i mene je u CG poceo da zeza  
 . Ima sad neki firmware koji rjesava to, al ne znam jel ti to samo uzmu pare i opet ista frka il stvarno funkcionise... Jel neko ubacao taj fw?
- JAKO losa baterija, nije da ga ne mucim, ali brate i svaki Symbian fon koji obicno trosi vise od ne-smartphone aparata mi vise drzi...
 E sad, neki kazu da im je baterija ok al... Ne znam...
- Moj softver zna gadno da u3puje sa WAP-om a ponekad i E-mailom... Telefon zakoci iz cista mira i restartuje se.

- Isto zbog softvera, ponekad ne mogu da telefoniram niti mene da dobiju, a pokazuje da imam signal i da je sve ok. Problem se rijesi gasenjem i paljenjem fona al zna da nervira...
- Glupo je sto ne mozes nista drugo da radis dok slusas mp3... Zvuk preko slusalica je mogao da bude i glasniji...
Neke su mane vjerovatno s nekom novijom verzijom softvera od moje ispravljene, mada to je kako ti se potrefi, svaki D500 koji sam do sad vidio imao je drugu verziju softvera.
 A flash je 35e valjda...  

Zbog navedenih mana telefona vjerovatno cu uzet SE W800 kad stigne...
A tebi bi mozda stvarno bolji izbor bio S700, mada je meni D500 mnooogo ljepsi, al ukusi su razliciti, tebi mozda nije...
Nadam se da sam ti pomogao u izboru.

- Java igru nema sanse da prebacis sa kompa, znaci sanse... Sve sam pokusavao al uspio nisam.
- LIMITED SERVICE
- JAKO losa baterija, nije da ga ne mucim, ali brate i svaki Symbian fon koji obicno trosi vise od ne-smartphone aparata mi vise drzi...
- Moj softver zna gadno da u3puje sa WAP-om a ponekad i E-mailom... Telefon zakoci iz cista mira i restartuje se.
- Isto zbog softvera, ponekad ne mogu da telefoniram niti mene da dobiju, a pokazuje da imam signal i da je sve ok. Problem se rijesi gasenjem i paljenjem fona al zna da nervira...
- Glupo je sto ne mozes nista drugo da radis dok slusas mp3... Zvuk preko slusalica je mogao da bude i glasniji...
Neke su mane vjerovatno s nekom novijom verzijom softvera od moje ispravljene, mada to je kako ti se potrefi, svaki D500 koji sam do sad vidio imao je drugu verziju softvera.
Zbog navedenih mana telefona vjerovatno cu uzet SE W800 kad stigne...
A tebi bi mozda stvarno bolji izbor bio S700, mada je meni D500 mnooogo ljepsi, al ukusi su razliciti, tebi mozda nije...
Nadam se da sam ti pomogao u izboru.