Nokia 5230 protiv LG GT540
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Nokia 5230 protiv LG GT540
Šta mislite o ovom duelu?
Trenutno imam Nokiu 5230, stara je nešto više od godinu dana i razmišljam da je prodam, isplatim preostale račune, i onda uzmem LG uz tarifu Prva droid (koja bi mi daleko više odgovarala nego trenutni MIX1000). No, to zanemarite u upoređivanju ova 2 telefona, bitno mi je kakav je njihov međusobni odnos, koje su im prednosti i mane (prvenstveno mislim na LG)?

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
mezzano, za sad sam samo cuo pohvale za GT540 cak se ljudi i ne zale na ekran i ako je rezistivan..Meni jedino smeta mala memorija zato se i ustrucavam od kupovine....Uostalom svakako je bolji od 5230....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Pa dobro, zato su valjda mcroSD kartice tu? Zasto mala interna memorija predstavlja manu? I Kod Nokie je ekran rezistivan, tako da mi to nije problem. Ne znam kakva je rezolucija ekrana, tj. kako izgleda u praksi. Pre neki dan mi je zat pokazivao Wildfire i zgranuo sam se kad sam video koliko je losa rezolucja ekrana. Iako je, nesumnjivo, Wildfire bolji od 5230, i androdi je, sto smatram jos jednim plusem, dobro bih razmislio da li bih uzeo telefon sa takvom rezolucijom, jer Nokia ima 100x bolji ekran (rezoluciju), a to mi je dosta bitno.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma sta ima da muse mislis ako zelis da oprobas jeftijiji android ovo ti je dobar izbor, dobices bolju kameru i najvecu prednost wifi. Esad koji ce ti os vise odgovarati saznaces kad ga kupis.
Nisam video uzivo LG ali mislim da je ekran bolji na Nokiji.
Pa valjda je memorija bitna zbog instaliranja aplikacija jer valjda veci deo ide na internu memoriju ali to ce ti bolje objasniti korisnici androida.
Nisam video uzivo LG ali mislim da je ekran bolji na Nokiji.
Pa valjda je memorija bitna zbog instaliranja aplikacija jer valjda veci deo ide na internu memoriju ali to ce ti bolje objasniti korisnici androida.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: