Muzicki telefon???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
saint988
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 02:18

Muzicki telefon???

Post od saint988 »

Koji muzicki telefon mi preporucujete do 200 evra? Kvalitet i jacina zvuka u slusalicama su glavni kriterij izbora.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Sony Ericsson W995i, odlican telefon, a za muziku jedan od najboljih, ali ako hoces noviji telefon pogledaj da li ti odgovara samsung galaxy s? On kada se root-uje i sa voodoo aplikacijom, kazu ljudi da je najbolji sto se tice kvaliteta i glasnoce zvuka... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

saint988
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od saint988 »

Ne bi skodilo da je Android OS... A i taj SE ne podrzava SD memorijske. Jbg, znam da sam izbirljiv ali telefon jednom u 3 godine kupujem.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

samsung galaxy s i nema sta da brines... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Да си дао више критеријума бољи би одговор добио, ја ти препоручујем "Samsung Wave II" има одличан звук, квалитет израде, велики екран, добру батерију... Једино није Андроид... Код андроида да ваља за 200€ има само половно, све остало је на неки начин осакаћено, добар звук али лош екран и камера, добар екран али лош звук, квалитет израде...

saint988
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od saint988 »

Prvi izbor mi je Wave (jedinica), zbog super amoled ekrana, zatim Nokia C6-01, Nokia E6, i na kraju SE mini ili mini pro. Nije mi bas presudan OS za koji postoji gomila nepotrebnih app. Telefon je prije svega telefon.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Амолед није добар керан, има слабију оштрину и неприродне боје, то генерално ретко ко примећује док не ставиш Вејв 1 поред Вејв 2 модела. Ако је у питању Амолед ја бих ишао на Вејв 2, плус Вејв 2 има већи екран и више РАМ-а па нова Бада 2 боље ради на њему.

Мини и Мини Про имају мале екране, пластика коју користи СЕ није на завидном нивоу тако да иди на њих само ако баш хоћеш Андроид.

Нокиа Ц6 је у рангу Вејва и није лоше решење али процесор на 680Мхз :wacko:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Evo, druze, kao poruceno za tebe!

Sony Ericsson Live with Walkman:
viewtopic.php?p=300391#300391 :D

Nalazi se za oko 220e! 8)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

LittlePrince napisao:Амолед није добар керан, има слабију оштрину и неприродне боје, то генерално ретко ко примећује док не ставиш Вејв 1 поред Вејв 2 модела. Ако је у питању Амолед ја бих ишао на Вејв 2, плус Вејв 2 има већи екран и више РАМ-а па нова Бада 2 боље ради на њему.
Amoled ekrani nemaju slabiju oštrinu odakle ti to. Takođe boje na lcd ekranima su izbledele a na amoled ekranima malo nabudžene, svako bira šta mu više odgovara, ni jedno nije realno. Ekran na wave 1 koristi pentile matricu zato i ima neke probleme sa "oštrinom" tj. neke stvari izgledaju zamrljano (mada sumnjam da se na 3.2 inča ekranu to primeti). Ako staviš rgb amoled ekran (kao na sgs2) sa ok rezolucijom izgledaće potpuno isto kao drugi ekrani.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

ja bih preporucio bilo koji nokiin telefon u kombinaciji sa dobrim slusalicama. sa default sluskama iphone je neprevazidjen za mene makar

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Danas sam počastio moje samsunge sa sennheiser cx 300II slušalicama i mogu da kažem da je zvuk :o :o
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Када би овај Живите са Вокменом био испод 200€ :oops: у сваком случају треба га узети у разматрање.

telep, Супер Амолед Плус има доста већу оштрину од Супер Амоледа, то се генерално не види док се не ставе телефони један поред другог али после стално примећујеш. Ја када сам читао тест Елдера па тест на ГСМ Арени био сам збуњен због различитог виђења али сам зато уживо укапирао да је Елдер написао исправно :wink:

Ево ти Елдеров тест Амолед против ЛЦД-а
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... 30-Wave-II
Разлика између Супер Амоледа и Супер Амоледа Плус
http://androidandme.com/2011/05/videos/ ... s-display/

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

LittlePrince, ma moze se 100% naci za 200e na crno! 8)

telep
Expert
Expert

Post od telep »

LittlePrince, Pa da sve što si ti ostavio linkove sam i ja napisao. Ne možeš reći da amoled ima slabiju oštrinu od lcd-a, ok imaju neki neki nemaju, ne važi za sve.

PS. ja ne primećujem a gledao sam u "retina" alien-technology ekran, samo kada ih porediš vidi se neka razlika. Kao što rekoh ekrani su poprilično individualna stvar šta će kome da se svidi. Ja lcd ne mogu da koristim.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori