MOTOROLA MILESTONE 2 ILI NOKIA E 7

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

MOTOROLA MILESTONE 2 ILI NOKIA E 7

Post od Miloske83 »

Cao imam dilemu izmedju ova dva modela voleo bih da mi olaksate i pomognete pri izboru,,pre svega bih voleo vlasnike ili bivse vlasnike da cujem sta misle o ovim modelima//unapred hvala.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Uf......iako ja imam opsesiju prema E7, mislim a bih u toj kombinaciji ipak išao na Milestone 2. Android, plus sasvim solidan harder, plus jedna od najboljih slide out qwerty tastatura...... Naravno, zavisi i od toga šta preferiraš kao operativni sistem. Meni, koji već neko vreme igrice, aplikacije i zezancije cepam uglavnom samo na tabletu, manje više je svejedno, ali tebi možda Nokia Belle bude siromašan sa aplikacijama, ili šta znam. I jedan i drugi mislim da ćeš kasnije relativno teško prodati, tako da tu nema neke specijalne razlike.

Ako želiš svež OS, eću fluidnost u radu i veći izbora aplikacija, definitivno Milestone 2

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Hmm ovako do sada se nisam susretao sa androidom dok mi je simbian veoma dobro poznat...iskreno simb me malo smorio jedino sto mi se kod telefona sa androidom ne svidja je to sto ti brzo rikne baterija iskreno meni je trajanje baterije veoma bitno..takodje me zanima koji od ova dva modela ima veci i bolji ekran udobnji za rad...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

E7 nema nikakvu posebnu bateriju u rangu sa android telefonima je, tako da ne računaj na neko posebno trajanje baterije kod njega.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

telep, nemoj tako, meni baterija na N8 izgura tri dana veoma često, što je apsolutno nemoguće za jedan android, ma koliko se retko koristio. A E7 ima čini mi se istu bateriju. Tako da nisam baš siguran u tvoju tvrdnju.

Bilo kako bilo, Miloske83 treba da se navikne da vremena kada su baterije gurale po pet dana više ne postoje. Ništa viśe od tih novijih uređaja ne može da pređe prag od maksimum dva dana uz redovnu upotrebu.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

araphel, duze od androida da ali opet ce krace biti nego na N8 zbog velicine ekrana... :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Slažem se, to je istina. Ali opet, moći će da tera dva dana solidne upotrebe, što je kod mene od svih androida koje sam imao ili probao, mogao da izgura samo Galaxy Tab sa svojom masivnom baterijom. Pa opet, glasao sam za Milestone 2 jer je jednostavno kad se sve sabere, zanimljiviji telefon. Android je ipak OS sa više mogućnosti, pa se samim tim očekuje da će malko teže da dosadi :)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

araphel, Pročitaj na netu iskustva korisnika, baterija ne traje ni približno kao na N8, većini nije ništa puno bolja nego na android telefonima sa tolikim ekranom. Uostalom kada ekran gori možete imati kakav god oćete OS on će da posrče bateriju bez problema. Trajanje baterije je na kraju individualna stvar i ljudi ne treba da uzimaju druge kao merilo, meni baterija nikada ali nikada nije sastavila ceo dan ma koji god telefon da sam imao.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori