Drugar hoće da kupi na ugovor u Telenoru jedan od ova dva telefona navednih u naslovu. U slučaju da mu se ne dopadne kupljeni telefon(nije još koristio Android), on bi ga prodao. Koji je po vama bolji izbor za eventualnu prodaju?
Da li neko zna da li su ta dva modela zaključani na Telenor mrežu ili su sim free?
HTC One ili Sony Experia Z1
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: HTC One ili Sony Experia Z1
Mislim da se Xperia Z1 lakše trenutno prodaje,noviji je model,ima brži procesor,bolju kameru,bateriju,One ima bolji ekran,bolji zvuk u slušalicama a i preko zvučnika (meni npr znači). Svi telefoni uzeti u Telenoru su zaključani na tu mrežu,barem ja nisam naleteo na neki dosad koji je sim free.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Da, Z1 je noviji model, to znam. Da li si siguran da je"popularnija" od One? Odnosno Sony vs HTC? Imao sam One i kad sam ga prodavao, nisam dugo čekao na prodaju(naravno da na to utiče i cena po kojoj se prodaje). Vidim da trenutno nema(bar na mobilnom svetu) u oglasima, puno One telefona, dok Z1 ima nekoliko primeraka na prodaju. Naravno da na to utiče i zasićenost tržišta HTC One modelom, dok je Z1 kasnije stupila na "scenu".
Re: Одг: HTC One ili Sony Experia Z1
Htc se lakse prodaje jer je kompaktniji model....z1 to bas uzimaju ljudi sa ciljom da imaju veliki telefon. Mislim da treba uzeti u obzir I da je htc ljepsi pa tako I zenska populacija moze da ga uzme...dok je z1 iskljucivo model za muske ruke
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Takođe mislim da se One lakše prodaje...neka mi moderatori ne zamere, ako je neko sa foruma zainteresovan za kupovinu, jedan od ova dva modela? Neka se javi na PM.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Definitivno One, Z1 je veliki telefon, sa dosta lošijim ekranom od One, generalno One je kompletniji telefon, sa odličnim audio mogućnostima, čak je i ultrapixel kamera ispeglana sa novim update-om....Tako da smatram da je One bolja kupovina i mislim da se dosta lakše prodaje od z1.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
I od mene glas za one po meni lepsi kvalitetni telefon,nije sve u jacini procesora a i Z1 onako kockast lici na sanitarnu keramicku plocicu 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Moj glas ide za xperiu z1, imao sam taj telefon na kratko, i stvarno je odlican, pocev od kvaliteta izrade, pa do kamere, trajanja baterije... itd..