LG G2 vs Huawei P8 Lite

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
matorix
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 00:11
:: ma dobar (:

LG G2 vs Huawei P8 Lite

Post od matorix »

Sta preporuciti coveku kome mobilni treba za surf netom, malo drustvenih mreza, wapp/viber, koji igrice igra jednom mesecno (ako je i toliko), kome je bitno da baterija uz gorenavedeno traje bar dan i po? Drugar se dvoumi izmedju ovih aparatica, pa mu ja rekoh da znam koga da pitam(: Pored ovoga, bitno mu je da ima sto manje posla oko telefona jer nije u fazonu ubacivanja kojekakvih sistema, ndaogradnji, fikseva, piksela i ostalih cuda. Ja mu rekoh da je po mom misljenju P8 Lite daleko lepsi, ali koji fluidnije radi... To je sad pitanje(: I da, zapeo je oko ova dva, dzaba mu predlagah da gleda ostale... Smarac :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: LG G2 vs Huawei P8 Lite

Post od znemanja »

Autonomija baterije je definitivno na strani G2, takođe i kamera. Drugar ima P8 lite i kamera u noćnim uslovima je loša, takođe ekran je dosta taman, osvetljenje je poprilično slabo. Doduše, telefon radi brzo i fluidno. Mislim da je G2 bolje rešenje, ali i tu je potreban fiks da bi kamera došla do punog izražaja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

Znemanja,pitanjce jedno,posto mi se bas drugarica lomi izmedju ova dve modela,ali naginje ka P8 lite,iako ja licno navijam za G2... Naime kakva je razlika izmedju kamera,ako se u G2 ne ubaci fiks. Njoj je kamera najbitnija stavka.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kamera bez fixa na G2 je osetno losija u svim uslovima od kamere na S4. Njega si imala pa znas kakve fotke pravi ;)

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Cinderella »

Pa znam u odnosu na S4,mada su mi i na G2 slike korektne skroz. (Jedino su mi nocu ispadale cesto bolje nego na S4). Ali pitam za p8 lite... mozda se nisam dobro izrazila,kakva je njegova kamera u odnosu na G2 bez fiksa. Ne zmam nikoga ko ima pomenuti model pa da bih mogla da uporedim...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Po danu su slike sa P8 lite OK, ali u uslovima slabijeg osvetljenja su loše, detalji su mutni, boje nisu kako treba.Pogledaću da li imam neku sliku sa P8 lite, pa ću okačiti ovde. G2 sa fiksom je bez sumnje superiornija kamera u odnosu na P8 lite, ali bez fiksa je to teško proceniti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Mar 2014. 23:58
:: HTC One (M8)

Post od ultimate_fight »

Cinderella, evo pogledaj na ovom linku direktno poređenje. Rekao bih da je ipak bolja na G2.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idT ... hone3=5371

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Cinderella »

Kao sto sam joj ja predlagala,bolje da uzme G2. Meni on i nema losu kameru,mada kad sam videla.ovde postavljene slike kamere sa fixom videla sam u stvari koliko je neiskoriscen njen potencijal.
A za nocne slike sam cesto koristila G2,jer su mi na S4 cesto ispadale previse tamne. Jedino sto nocu sporo fokusira.

Odgovori