Za prvo javljanje toliko.. Inace tel. je...
Konacno, 6630..
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- EsCoBaR
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
Konacno, 6630..
Napokon sam uzeo cuvenu 6630-icu..
E sad ovako.. Sa tel. sam dobio neki USB kabl.. preko njega normalno ubacujem mp3, slike.. Ali neznam da li mogu da se ubacuju i aplikacije.. pored tel. sam uzeo i 256mb memorije pa za sad nemam love da uzmem bluetooth.. Znaci da li taj kabl moze sve sto i bluetooth.. mislim na ubacivanje aplikacija itd..

- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
6600-tuning, dupli klik na sis fajl i pokrenuće se Nokia Application Installer pomoću koga možeš da instaliraš programe, ili iskopiraj instalacije na karticu kroz Phone browser i instaliraj ih pomoću FExplorera...
Stef, novi PC Suite v6.6 i nije takav krš, poprilično je unapređen u odnosu na one stare verzije... Nažalost, radi samo sa novijim telefonima...
Stef, novi PC Suite v6.6 i nije takav krš, poprilično je unapređen u odnosu na one stare verzije... Nažalost, radi samo sa novijim telefonima...
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
kada mi napise file corrupted to znaci da ne mogu tu igricu instalirati na telefon odnosno instalacioni fajl ne valja?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Da...IDzO napisao:kada mi napise file corrupted to znaci da ne mogu tu igricu instalirati na telefon odnosno instalacioni fajl ne valja?
BT je sporiji u odnosu na kabl... bolje ti je kupi neki card reader, više ćeš se usrećiti6600-tuning napisao:Definitivno moze da se ubacuju (i) aplikacije preko USB kabla, tako da, dok ne skupim malo love za BT ovo ce dobro da mi posluzi..
- Paralelni_Svet
- Banned
- Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33
ma de cje policija bre da trazhi, ne verujem da cje prstom mrdnuti!!
ali , ja ti zhelim svu srecju i IDIOOOOOOTE, TOOO JE MNOOOOGO SKUP I MNOOOGO DOBAR TELEFON, PA JA BI GA U GACJE STAVIO 1!!!!
shalim se ja naravno
nego, ti lepo da ga nadjesh!!!! srecjno
p.s. nemoj molim te da se uvredish za ovo vikanje gore, samo shala
ali , ja ti zhelim svu srecju i IDIOOOOOOTE, TOOO JE MNOOOOGO SKUP I MNOOOGO DOBAR TELEFON, PA JA BI GA U GACJE STAVIO 1!!!!
shalim se ja naravno
p.s. nemoj molim te da se uvredish za ovo vikanje gore, samo shala
- EsCoBaR
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
Ajde da sam ga izgubio posle 3-4 meseca.. Nego ljudi, juce sam ga uzeo, novog sa 256mb.. Jako sam tuzan, a zaljubio sam se u tel na prvi pogled..
Taman sam ga lepo podesio, napravio menu po zelji.. ne mogu vise ni da pricam o tome!
Kupicu ga ponovo pa makar mi to bilo zadnje.. Samo da skupim lovu!
Ako vam stvari krenu lose, setite se da mogu da budu jos gore..! Ovo je bio moj moto, ali ni on ne pomaze sad..
Taman sam ga lepo podesio, napravio menu po zelji.. ne mogu vise ni da pricam o tome!
Kupicu ga ponovo pa makar mi to bilo zadnje.. Samo da skupim lovu!
Ako vam stvari krenu lose, setite se da mogu da budu jos gore..! Ovo je bio moj moto, ali ni on ne pomaze sad..