n-gage music player system error!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
s_a-n_d_r_a-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Nov 2005. 13:46

n-gage music player system error!

Post od s_a-n_d_r_a- »

e ovako imam n-gage god i kusur i sve mi extra radio do sada,e sad mi se desio jedan problem ne radi mi mp3 ne znam koj mu je ja lepo prebacim pesmu na mmc hocu da pustim mp3 kad ono pise mi music player system error,ja probala sa drugom mmc opet isto,izvadim mmc probam da vidim dal ce da mi otvori uopste mp3 kad ono otvori i pise normalno da nema mmc u tel i tako cimam se vec par dana.cak sam i tel skroz restartovala znate ono *#7370# opet nista!sad mi recite dal mi je skroz prso mp3 ili je to neki bag pa moram da ga nosim u radnju1e da dal neko od vas zna neki dobar mp3 program a da se cujem dobro preko sluski !?izvinite na smaranju ali stvarno mi je vazno jer ako mi je prso mp3 n-gage mi ni ne treba onda!hvala unapred :D :D :D :D :D :roll: :lol:

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Imam ja nokiju ngage i imao sam taj problem, i uspeo sam da ga resim tako sto sam formatirao mmc karticu (opcija mmc, pa format mmc)...ne znam da li ce ti to pomoci s obzirom da si menjala mmc kartice, ali probaj ne mozes nista da izgubis :) :)

s_a-n_d_r_a-
Novajlija
Novajlija

Post od s_a-n_d_r_a- »

pedjos hvala ti ja sam to probala i nije mi pomoglo jbg ne znam sta cu da radim!!! :smutny: :smutny: :smutny: :( :( :( verovatno cu morati da ga nosim u servis jbg :smutny: :smutny:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Probaj da ubaciš "Ultra mp3" ili neki drugi sličan programčić, pa ako ni one ne bude "svirao", a pošto si već odradila format (*#7370#) - što je najviše i što možeš da uradiš sama - nema ti druge nego pravac servis....

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Samo formatiraj ponovo MMC, ja sam morao 2-3 puta da je formatiram da bo proradio konacno. I kad je ocistis ubaci prvo muziku pa zatim fajlove ostalih formata. Ja tako uradio i on je proradio!

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Ja sam formatirao karticu 4 puta od jednom i tek tada je supela da proradi... Probaj ne moze nista lose da se desi :wink:

s_a-n_d_r_a-
Novajlija
Novajlija

Post od s_a-n_d_r_a- »

hvala vam puno!!radi mi mp3!!formatirala sam jos par puta mmc i radi!!!hvala vam hvala vam hvala vam!!!!puno ste mi pomogli!sve najbolje!caos
veliki poz :D :D :D :) :) :)

Odgovori