Telefon za tatu?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Telefon za tatu?

Post od Layne_Staley »

Hocju cjaletu da kupim telefon.. :D On ima N 8310, ako mi veruejte :). E sad, hocje telefon koji je tako te neke velichine, njemu telefon sluzhi basha kako mu ime kazhe :D . Mozhe da ima kameru, njemu je bitno da ok radi [tj da ne glavi kada listash pozive ili poruke] i da nije ogroman. Cena, ne znam, ali ne previshe :D

Aj sad, ako mozhete dobri moji ljudi da me posavetujete !!! :D

Hvala unapred :D
  • _______________
    Naslov izmenio akki, iz naslova teme se mora nedvosmisleno zaključiti o čemu se tačno govori u temi.
  • _______________
    Premestio akki.
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

SE J100i mislim da bi bio ok imajuci u vidu da mu treba samo za talk & sms dosta niska cena kao i tezina od svega 70g :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Layne_Staley, mislim da bi ok izbor bio i nokia 6030,ona je lep mali tel,elegantno izgleda (ima niklovane stranice),isto kao i 8310 ima radio,nema kameru a i cena je oko 70e!
D500&E71

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Imas jedno dobro resenje... motorola motofone F3

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1291 ... OTOFONE-F3

ili neki tako slican... ali meni ovo bas interesantno za starije ljude koji ne moraju da uce ko ludi meni i opcije ili ne daj boze simbian! jednostavno a i nema sta da mu se pokvari jer nema nista...

a nije lose ni ovo sto su ti drugi predlozili, to su sve isto jednostavni telefoni a i jeftini, ma imas veliki izbor tih tako telefona... tata bi mozda voleo cak i da bira samo po izgledu, jer ako je malo neupucen u tehnologiju on ne zna da bira telefon po kvalitetu(imam takvog jednog kuci, sine hocu na preklop...)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Preporucujem Nokia 6070. Fenomenalan telefon, meni se nikako nije svidjao dok ga nisam uzeo u ruke da ga malo cackam. Tastature fenomenalna, dosta brz meni, za call/sms telefon je perfektan.

Odlican izbor...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

AleksandarNS, hehehe taj fazon, cjale se ne razume mnogo u tehnologiju.. tako da ...

ali u svakom sluchaju, hvala vam ljudi na predlozima!!! :D stvarno ste pouzdani experti :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ja mami uzimam Motofone čim stignem, obećao sam joj još kad su predstavili model... još ga neko u Podgorici nudi za 55€. 8)
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ovaj motofone je skroz gotivan :lol: , koliko vidim na MS-u kosta 60e.
Mogao bih da ga kupim za drugi broj :unsure:
and justice for all...

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Telefon je opicen 100 posto! ali nekako u svom ovom svetu tehnologije moram da imam neki telefon sa kamerom ili touchscreenom ili slicno...tako da motofone F3 bi bio odlican za tako nekoga koga nije briga ili za nekog ko ima vise brojeva/telefona...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ma bre taj motofone je savrsen za drugi (rezervni telefon) ili za roditelje, babu, dedu .....
Imas neki smatr fon za primarni telefon a ovu motorolu kao pomocni telefon. 8)
and justice for all...

Odgovori