Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ma znam da je Dpad, nego sam vise mislio na mesto i izgled. Nadam se da ce i on imati neke cool light efekte kao i ostatak tastature (kao na t650)McLaren napisao:to "cudno" je D-pad koji je tu stavljen da bi se ustedelo na prostoru!
Sto se tice samog izgleda, meni se dopada, lepsi mi je i od K750 i K800, mada se slazem da je zadnja strana poprilicno ruzna, a i malo mi je prejednostavna.
Sto se sofiine cene tice, pretpostavljam da ce kod nas u pocetku biti oko 450E isto koliko je bio k800 (mada sam ja moj nabavio za 380, preko "ovlascenog dilera"

Nevezano za sofiu, na Mobile-reviewu se pojavio podforum u cijem opisu pise raspravljajte o P990, M610, P1i, P3i, a u opisu P1 sa MRa se spomenuo pravi naslednik P990, tako da je to verovatno P3i... Nisam nikakve specifikacije nasao doduse.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pojavile su se neke osnovne specifikacije P3: qvga 2.8 " ekran,izgled kao M600,gsm/edge/hsdpa/,wi-fi,3.2 mpx kamera...Meni izgleda fantasticno,ima ogrom(ant)an display,samo sto mi se cini da je neko pustio masti na volju,jer je tek najavljen P1,tesko da ce odmah izbaciti i naslednika na trziste...Ako se pak pojavi,sa navedenim specifikacijama,uzimam ga!Mnogo vise mi se svidja od N95,o kome takodje razmisljam,ali - mrzim slajdere i preklope,monoblok kod mene uvek dobija dodatne poene.Izvor:mobile-review.com
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
To je prvo rekao Thecoolsha a Shaliron je to ubacila u (update-ovala) svoj prvi post na toj strani,po njima Sofia ce biti UIQ bez TS-a!
Ja bas ne bih voleo kad bi Sofia bila UIQ,a iskreno mislim da od toga nece biti nista!
Veliki % onoga sto se pise na tom forumu je glupost,mada stvarno su ponekad i znali nesto vise,al za ovo iskreno sumnjam,mada ko zna!
Ja bas ne bih voleo kad bi Sofia bila UIQ,a iskreno mislim da od toga nece biti nista!

Veliki % onoga sto se pise na tom forumu je glupost,mada stvarno su ponekad i znali nesto vise,al za ovo iskreno sumnjam,mada ko zna!

Po meni ovoliko odlaganje ima smisla samo ukoliko SE razvija Sofiju kao non TS UIQ aparat.Inace nema logike da nesto sto je "piece of cake",tj. implementacija 5 mpx kamere,ovoliko dugo traje.Mislim da su ljudi iz SE shvatili da se N95 ne moze parirati samo dobrom kamerom,vec i mogucnostima jednog smartphone-a.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Ti mislis da je to samo dodati 2Mp i da je to to!pilgrim napisao:Inace nema logike da nesto sto je "piece of cake",tj. implementacija 5 mpx kamere,ovoliko dugo traje.
Kao prvo,Sofia ce imati ne samo 2Mp vise od K800 vec ce ceo modul kamere biti znatno poboljsan jer samo tako moze da daje kvalitetnije slike od K800.Kao sto verovatno znas Mp nemaju toliko veze sa kvalitetom slike.Mozes ti da stavis i 10Mp a da slika bude dosta gora od nekog telefona koji ima npr. 2Mp,sve je znaci u optici.
Kao drugo Sofia ce imati novi OS za koji je potrebno dosta vremena da se razvije,i naravno tu je i dizajn telefona,pa....

Btw Sofia nece biti UIQ!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
pigy, pa stavice i to u dogledno vreme,ali dokle god mogu uzimace pare na trenutnoj tehnologiji!
A ovo sto se tice prodaje dig fotoaparata i kamera,mislim da njima nije problem to jer mnogo vece pare zaradjuju na mobilnim telefonima,koji se uzgred mnogo cesce menjaju od digitalnih aparata (ja npr digitalca imam vec 2 god i ne planiram da ga menjam,a za to vreme sam promenio 4-5 telefona.....)
A ovo sto se tice prodaje dig fotoaparata i kamera,mislim da njima nije problem to jer mnogo vece pare zaradjuju na mobilnim telefonima,koji se uzgred mnogo cesce menjaju od digitalnih aparata (ja npr digitalca imam vec 2 god i ne planiram da ga menjam,a za to vreme sam promenio 4-5 telefona.....)
D500&E71
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Da postoje spekulacije da ce ili 14 ili 15 juna biti predstavljanje malog broja novih modela al veoma "znacajnih" ako znate na sta mislim!
Neki lik sa M-R je rekao da su neki clanovi dobili pozivnicu za announcment koji ce biti u Parizu kao sto rekoh 14 ili 15 juna!
Valjda ce biti nesto,mada mislim da je ovog puta ovo prava stvar!

Neki lik sa M-R je rekao da su neki clanovi dobili pozivnicu za announcment koji ce biti u Parizu kao sto rekoh 14 ili 15 juna!

Valjda ce biti nesto,mada mislim da je ovog puta ovo prava stvar!

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i