Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja evo opet k850 extra po izgleda al ukusi su razliciti,pored ovakvih noviteta necu jedno duzeeee vreme misliti da kupim nokiin model neki
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

McLaren napisao:to "cudno" je D-pad koji je tu stavljen da bi se ustedelo na prostoru! :wink:
Ma znam da je Dpad, nego sam vise mislio na mesto i izgled. Nadam se da ce i on imati neke cool light efekte kao i ostatak tastature (kao na t650)

Sto se tice samog izgleda, meni se dopada, lepsi mi je i od K750 i K800, mada se slazem da je zadnja strana poprilicno ruzna, a i malo mi je prejednostavna.

Sto se sofiine cene tice, pretpostavljam da ce kod nas u pocetku biti oko 450E isto koliko je bio k800 (mada sam ja moj nabavio za 380, preko "ovlascenog dilera" :D :D )

Nevezano za sofiu, na Mobile-reviewu se pojavio podforum u cijem opisu pise raspravljajte o P990, M610, P1i, P3i, a u opisu P1 sa MRa se spomenuo pravi naslednik P990, tako da je to verovatno P3i... Nisam nikakve specifikacije nasao doduse.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Pojavile su se neke osnovne specifikacije P3: qvga 2.8 " ekran,izgled kao M600,gsm/edge/hsdpa/,wi-fi,3.2 mpx kamera...Meni izgleda fantasticno,ima ogrom(ant)an display,samo sto mi se cini da je neko pustio masti na volju,jer je tek najavljen P1,tesko da ce odmah izbaciti i naslednika na trziste...Ako se pak pojavi,sa navedenim specifikacijama,uzimam ga!Mnogo vise mi se svidja od N95,o kome takodje razmisljam,ali - mrzim slajdere i preklope,monoblok kod mene uvek dobija dodatne poene.Izvor:mobile-review.com
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

eeee ja nemogu nijednu sliku da otvorim...... :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :disgust: :disgust:
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

uh takva rezolucija QVGA ostavlja bez daha uzivo i jos 2.8incha diagonala :blinky: fantasticno...ako je istina ovo vredi cekati :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Evo za one koji su zaboravili ili koji nisu videlu kakve ce slike praviti K850 (vec je postovana na 3. strani): :)
Slika
Naravno slika je slikana sa Sofiom! :wink:

kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Post od kuntalo »

For the ritch, You sing.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Ta slika je najverovatnije fake,sto mozete videti iz ove slike: :roll:
Slika
Mada postoje indikacije da ce W999 svarno postojati (naravno ne sa ovom oznakom),al sto je najcudnije specifikacije su mu stvarno ocajne! :wacko: :wink:

kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Post od kuntalo »

Pogledajte link ljudi, aman- zaman!
  • _______________
    Izmenio Akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.
For the ritch, You sing.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ma sta ima da gleda,telefon je fake i kraj,slika je stara i to dosta,i naravno da se zna da je fake tako da nema nikakve potrebe raspravljati o necijoj masti...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

Citat sa Esato foruma(shaliron):"Sofia is going to be UIQ!!! Version 3.1 or higher".Ovo mi se svidja,ako je istina! :unsure:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

To je prvo rekao Thecoolsha a Shaliron je to ubacila u (update-ovala) svoj prvi post na toj strani,po njima Sofia ce biti UIQ bez TS-a!
Ja bas ne bih voleo kad bi Sofia bila UIQ,a iskreno mislim da od toga nece biti nista! :P
Veliki % onoga sto se pise na tom forumu je glupost,mada stvarno su ponekad i znali nesto vise,al za ovo iskreno sumnjam,mada ko zna! :roll:

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

Po meni ovoliko odlaganje ima smisla samo ukoliko SE razvija Sofiju kao non TS UIQ aparat.Inace nema logike da nesto sto je "piece of cake",tj. implementacija 5 mpx kamere,ovoliko dugo traje.Mislim da su ljudi iz SE shvatili da se N95 ne moze parirati samo dobrom kamerom,vec i mogucnostima jednog smartphone-a.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

pilgrim napisao:Inace nema logike da nesto sto je "piece of cake",tj. implementacija 5 mpx kamere,ovoliko dugo traje.
Ti mislis da je to samo dodati 2Mp i da je to to!
Kao prvo,Sofia ce imati ne samo 2Mp vise od K800 vec ce ceo modul kamere biti znatno poboljsan jer samo tako moze da daje kvalitetnije slike od K800.Kao sto verovatno znas Mp nemaju toliko veze sa kvalitetom slike.Mozes ti da stavis i 10Mp a da slika bude dosta gora od nekog telefona koji ima npr. 2Mp,sve je znaci u optici.
Kao drugo Sofia ce imati novi OS za koji je potrebno dosta vremena da se razvije,i naravno tu je i dizajn telefona,pa.... ;)
Btw Sofia nece biti UIQ!

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

Da,cuo sam u medjuvremenu da nece biti UIQ,sto samo znaci da me ovaj telefon vise nimalo ne interesuje.Iskreno,svaka kamera koja je na nivou k750 je za mene vise nego dobra,i sluzi svrsi,tako da me taj "novi modul" stvarno ne zanima.

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Ma sve to stoji, meni se licno svidja sto nece biti UIQ, a dok god video ne bude 640x480, i ne bude opticki zoom to nece biti to... (Naravno, ako to urade kako da prodaju dig. aparate i kamere :dry: )

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

pigy, pa stavice i to u dogledno vreme,ali dokle god mogu uzimace pare na trenutnoj tehnologiji!
A ovo sto se tice prodaje dig fotoaparata i kamera,mislim da njima nije problem to jer mnogo vece pare zaradjuju na mobilnim telefonima,koji se uzgred mnogo cesce menjaju od digitalnih aparata (ja npr digitalca imam vec 2 god i ne planiram da ga menjam,a za to vreme sam promenio 4-5 telefona.....)
D500&E71

bambi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 13:05

Post od bambi »

Čitao sam na esato forumu da će sony ericsson 14.juna prestaviti 4 nova modela među njima i jedan sa kamerom od 5mb ....
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Da postoje spekulacije da ce ili 14 ili 15 juna biti predstavljanje malog broja novih modela al veoma "znacajnih" ako znate na sta mislim! :)
Neki lik sa M-R je rekao da su neki clanovi dobili pozivnicu za announcment koji ce biti u Parizu kao sto rekoh 14 ili 15 juna! :wink:
Valjda ce biti nesto,mada mislim da je ovog puta ovo prava stvar! :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

bambi napisao: sa kamerom od 5mb ....
Da i ja sam cuo da treba da izadje i jedan sa 5MB :lol: :lol: a ocekuje se jedan i sa 80MB :P

ps.bilo je jace od mene, znam da je greska u kucanju ;)

Nista cekamo 14. ko zna mozda se i pojavi k850i
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori