k750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

R1CA021 je najnoviji nemas sa cim da ga zamenis,on je losiji samo malo u slikama ali to je najnoviji. :) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sale_Su
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Nov 2005. 11:58

Post od Sale_Su »

milan91 napisao:R1CA021 je najnoviji nemas sa cim da ga zamenis,on je losiji samo malo u slikama ali to je najnoviji. :) :wink:
Moze da se zameni starim softverom R1BC002 !
Jel vredi da se menja ili da ostavim ovaj !?!?! da li je primetna razlika u slici ??

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Opet se vracamo na ono staro da li je slika bolja?Vec je bilo par tema o softveru za k750i,inace nije razlika u slici tolika da je sad to neki bauk.Razlika je jedva primetna i mozes uporediti ako slikas dva ista kadra sa starim i novim softverom pa uporedis.Najveca poboljsanja stizu u vidu trajanja baterije,prijema signala,jacina zvuka u slushalici,ispravka nekih sitnijih bagova....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Ja lepo ranije pisao, ali mi obrisali post, mozete na esatu skinuti gomilu drajvera za kameru, samo se zameni originalan sa izmenjenim, kazem ima ih gomila, isprobas i odaberes koji ti odgovara!

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Kako se zove softver za povezivanje k750i sa PC-jem???Gledao sam na njihovom sajtu al nema nista za k750i niti ima nesto sto lici na pc suite...Btw nisam dobio disk uz mobilni tako da mi treba.I gde da skinem sve to sto se dobija na disku?
Pozdrav 8)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Zove se Sony Ericsson PC suite for k750i.Mislim da to nema na se sajtu da nadjes jer je to ceo disk...moras da nadjes od nekog ko taj disk ima...a mogu ti i ja poslati kopiju istog na kucnu adresu za dz(ptt troskovi i sl. ti ces regulisati).Javi se na pp za dalje....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Sve ima samo treba traziti,ima i na sonyericsson sajtu :) :wink: moram da ti preporucim jedan sajt www.google.co.yu

http://www.sonyericsson.com/downloads/P ... 1.7.10.exe eto adresa to je verzija 1.7.10 ne znam da li je najnovija ali radi :wink:

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Nasao sam nesto kao pc suite 1.7.10.exe i jos neke stvari preko google.Velicine je 48.8mb al ne znam da li je to to???Ako nije pusticu ti pp da se dogovorimo.Hvala ti puuunooo sto hoces da mi pomognes :wink: :wink: :wink:
milane malo si me preduhitrio.Hvala ti na trudu.Onda je to to.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Ma nema na cemu.To sto milan nudi jeste program za povezivanje sa drajverima....Na cdu imas jos neke programe....A i zasto da se cimas da skidas(jos ako imas dial up-smrt)...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa nek mu ovo bude za pocetak,ali mislim da mu pc suite treba samo ako oce nesto da stavi na memoriju telefona,a za mem.karticu i ne treba program :wink:

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Ajde skinucu ovo pa ako je dobro neka ga tako(kljaja nadam se da ti nisam greskom poslao pp poruku,jer sam poceo da pisem pa sam se vratio nazad,necu da te cimam bez potrebe al hvala ti puno).Sta tacno ima jos od programa na tom disku?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ma zasto da skidas tih 50-ak Mb kad imas mnogo bolji program za k750 od 2mb(doduse bez drajvera ali oni su oko 200-300kb na SE sajtu), zove se my phone explorer, mislim da je ovo homepage http://www.fjsoft.at/
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Malone,nema pp poruke,nema na cemu,ako ti treba slobodno reci.Probaj ovaj phone explorer sto naveo sensei,ja taj nisam probao ali kad je vc 2-3 mb vredi...

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala na pomoci.Evo skidam.Javicu kasnije sta sam uradio jer telefon nije trenutno kod mene.Veliki pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Instalirao sam softver za usb.Kao nece u pocetku i svaki put kada ga ubodem trazi da se instalira a u stvari je nasao folder i sve je ok.E sada sam instalirao pc suit i nece da poveze telefon.Medjutim hoce preko my phone explorer.Sve vidi sem slika koje se nalaze na kameri.Posto telefon nije moj vec od moje devojke onda nikako ko covek da ga procackam.Zanima me jel postoji nacin da kada slikam kamerom da te slike podesim da budu na memoriji telefona ili na kartici.Ili to on automatski radi.A kada pregledam slike da li mogu da znam gde se nalaze(kartica ili telefon)???Trenutno telefon nije kod mene...Hvala vam ljudi.Sve bih ja to mozda i sam provalio da mogu natenane da cvakam telefon...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

mozes kad ukljuchish kameru da izaberesh settings i tamo ti je jedna od opcija da chuvash slike na kartici.i onda nemash shta da brinesh,lepo znash da sve shto slikash ide pravo na karticu i to je to...

Odgovori