k750
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

- kljaja
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
 - Kontakt:

Opet se vracamo na ono staro da li je slika bolja?Vec je bilo par tema o softveru za k750i,inace nije razlika u slici tolika da je sad to neki bauk.Razlika je jedva primetna i mozes uporediti ako slikas dva ista kadra sa starim i novim softverom pa uporedis.Najveca poboljsanja stizu u vidu trajanja baterije,prijema signala,jacina zvuka u slushalici,ispravka nekih sitnijih bagova....

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
 - Kontakt:

Zove se Sony Ericsson PC suite for k750i.Mislim da to nema na se sajtu da nadjes jer je to ceo disk...moras da nadjes od nekog ko taj  disk ima...a mogu ti i ja poslati kopiju istog na kucnu adresu za dz(ptt troskovi i sl. ti ces regulisati).Javi se na pp za dalje....

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
- MilančeBGD
 - Expert

Sve ima samo treba traziti,ima i na sonyericsson sajtu  

moram da ti preporucim jedan sajt www.google.co.yu
http://www.sonyericsson.com/downloads/P ... 1.7.10.exe eto adresa to je verzija 1.7.10 ne znam da li je najnovija ali radi

http://www.sonyericsson.com/downloads/P ... 1.7.10.exe eto adresa to je verzija 1.7.10 ne znam da li je najnovija ali radi
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						- MilančeBGD
 - Expert

- Sensei
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
 - Kontakt:

Ma zasto da skidas tih 50-ak Mb kad imas mnogo bolji program za k750 od 2mb(doduse bez drajvera ali oni su oko 200-300kb na SE sajtu), zove se my phone explorer, mislim da je ovo homepage http://www.fjsoft.at/

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
						Instalirao sam softver za usb.Kao nece u pocetku i svaki put kada ga ubodem trazi da se instalira a u stvari je nasao folder i sve je ok.E sada sam instalirao pc suit i nece da poveze telefon.Medjutim hoce preko my phone explorer.Sve vidi sem slika koje se nalaze na kameri.Posto telefon nije moj vec od moje devojke onda nikako ko covek da ga procackam.Zanima me jel postoji nacin da kada slikam kamerom da te slike podesim da budu na memoriji telefona ili na kartici.Ili to on automatski radi.A kada pregledam slike da li mogu da znam gde se nalaze(kartica ili telefon)???Trenutno telefon nije kod mene...Hvala vam ljudi.Sve bih ja to mozda i sam provalio da mogu natenane da cvakam telefon...