E ovako...jedan mali review od mene za ovaj fon..posle nedelju dana koriscenja...prvo,izgled ovog fona me odusevljava...stvarno svaki put kad ga uzmem wooow osecaj

drugo,telefon savrseno radi...bez ikakvog laga ili baga...trece,kamera je ok..ali...mora da se podesi bas svaka sitnica da bi slika ispala bas kako treba...zvuci pomalo sad´ono svaki put podesavati...ali vec kad se udje u fazon sa podersavanjima tacno vec znas sta treba na brzin da podesis...tako da to nije problem....cetvrto,baterija...verujte mi vise nego zadovoljan..posle htc one s...ovo je previse trajanje baterije...primer,juce sam u 09h skinuo fon sa pujaca...i uz dosta koriscenja fona...pozivi,sms,3g,wifi...i jos uvece uz rostilj slusanje muzike nekih skoro dva sata...stavljen je na punjac uvece u 22h...

, dalje....ekran...post iznad sam vec sve objasnio sa moje strane vidjenja tog cudnog ekrana...bio sam malo skeptican po pitanju sony-a..i sam prelazak sa htc-a na drugu marku fona...nisam se pokajao uopste ....

jedino sto mi je ruzno bilo na fonu...to je sam izgled menia..od sonija...pa sam zato ubacio apex launcher...koji je bas savrsen...i mislim da sam vec napomenu da sa apex launch. fon svarno brze reaguje....daaa...zvucnik za slusanje muzike...u odnos na htc...je slabiji ali ne toliko da sad to smeta, pri uspostavi veze...gornji zvucnik se i previse cuje...

pri duzem koriscenju 3g surfovanju...malo se zagreje oko kaamere...nije uopste strasno...moji utisci su stvarno pozitivni vezani za ovaj model...nadam se da ce tako i dalje ostati...toliko od mene...ako koga sta jos zanima neka pita slobodno