SE J300, iskustva.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

SE J300, iskustva.

Post od Dario »

Planiram da kupim Sony Ericsson J300 pa me zanimaju vasha iskustva, tj. informacije iz prve ruke.

Kupiti ili NE ?
Kakav je dzoistik/tastatura da li je jak zvucnik, koliko je dobar display (sa obzirom da je STN), da li je telefon spor, kakav je zvuk (preko sluski i preko loudspeaker-a)... itd.....

Ja sam samo video telefon, jako mi se svidja, uzeo sam ga i u ruke u prodavnici i planiram da ga kupim. Sta vi mislite ???

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

Koristio sam ga par dana i mogu ti reci da nije los ako ne trazis neki napredniji telefon vecih mogucnosti. Dzojstik je kao kod k300,k500 (lako i brzo se kvari). Displey nije nista posebno jer ima jako male dimenzije i slika bude mutna. Zvuk je ok kao i kod ostalih modela,ali nisam probao sa slusalicama. Malo je sporiji, a baterija uz normalno koriscenje moze da izgura 3 dana.
jel sapunjate macora?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Display je STN, mogu da prezivim sa njim. Baterija je OK (sa obzirom da telefon nema neke funkcije, koristicu ga za call/sms pa ce mi sigurno trajati 3 dana).
To sa dzoistikom mi se ne svidja, ali nadam se da cu biti srecnik i da necu imati problema sa njim.

A kakva je tastatura ???
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

Tastatura je po meni dobra kao kod k500, jedina mana joj je sto su tasteri previshe blizu pa ti se moze desiti da pritisnes taster pored. inace telefon je sasvim ok.
jel sapunjate macora?

Odgovori