Planiram da kupim Sony Ericsson J300 pa me zanimaju vasha iskustva, tj. informacije iz prve ruke.
Kupiti ili NE ?
Kakav je dzoistik/tastatura da li je jak zvucnik, koliko je dobar display (sa obzirom da je STN), da li je telefon spor, kakav je zvuk (preko sluski i preko loudspeaker-a)... itd.....
Ja sam samo video telefon, jako mi se svidja, uzeo sam ga i u ruke u prodavnici i planiram da ga kupim. Sta vi mislite ???
SE J300, iskustva.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Koristio sam ga par dana i mogu ti reci da nije los ako ne trazis neki napredniji telefon vecih mogucnosti. Dzojstik je kao kod k300,k500 (lako i brzo se kvari). Displey nije nista posebno jer ima jako male dimenzije i slika bude mutna. Zvuk je ok kao i kod ostalih modela,ali nisam probao sa slusalicama. Malo je sporiji, a baterija uz normalno koriscenje moze da izgura 3 dana.
jel sapunjate macora?
Display je STN, mogu da prezivim sa njim. Baterija je OK (sa obzirom da telefon nema neke funkcije, koristicu ga za call/sms pa ce mi sigurno trajati 3 dana).
To sa dzoistikom mi se ne svidja, ali nadam se da cu biti srecnik i da necu imati problema sa njim.
A kakva je tastatura ???
To sa dzoistikom mi se ne svidja, ali nadam se da cu biti srecnik i da necu imati problema sa njim.
A kakva je tastatura ???
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.