Ovako. Trenutno sam kod sestre u swedsku i planiram da uzmem jedan od ova dva fona pa ne znam sta da radim. Ovde moze da se nadje sad optimus 2x za nekih 3800kr sto je 420-430e pa sam malo nestrpljiv da cekam s2. A i cena s2 ce da bude nesto veca mada ne znam koliko je to posto sam pronasao na jedan swedki sajt s2 za 4300kr sto je malo ispod 500e tako nesto. Ako moze neki savet. Hvala
Ja bih cekao SII. Tu sigurno ima da bude 1000€ u startu, tako da ako imas para, mozes da kupis 2, prodas ovde jedan za cca 650 i zaradis lepe parice. E sad, to je moja verzija, verovatno ima onih koji misle drigacije.
Engadget je skoro objavio nekakav mini review za Galaxy S 2 uz komentar da pored njega svi ostali telefoni mogu da se osećaju poniženo, tako nešto......
BracaCakic, Jja bih pre uzeo SGS II i po specifikaciji i po testu koji je spomenuo araphel, deluje mi da je bolji do optimusa.
Verujem da ćeš jednog dana lakše prodati samsunga nego lg-a .
Ovo je u svakom slucaju borba dva titana.... Oba telefona su po specifikacijama fenomenalni,cak jedina zamerka koju sam ja nasao za SII je sto kopira IP4 izgled....
Mislim da neces pogresiti koji god da odlucis ali kao sto kaze Dream Weaver, Samsung ces ovde kasnije lakse da prodas.....
Adams, pa ne mogu da osmisle. Da mogu, ne bi vec 5 godina pokusavali svi da izbace iPhone Killer. Sa druge strane, svaki nov TS telefon koji izadje se poredi samo sa iPhonom.
Ima nesto i u njemu
Evo danas sam pogledao o5 cene na netu i povecali su cenu za galaxy s2 na oko 5000kr sto je nekih 570-580e tako da nema nista od njega za sad. 99% cu da uzmem optimus ako ne naleti nesto za lepe parice. Nadam se da ce lepo da me sluzi ako ga uzmem
Evo danas sam uzeo optimus 2x pa da se pohvalim ovde prvo. za sad mi se jako svidja nema nrka usporenja posebna samo sto softver nije savrsen i gladak kao na iphone naravno ali da je brz to jeste i to neverovatno. evo sve ovo sam iskucao na njemu i mogu da kazem da je za kucanje extra. pozz za sve i hvala jos jednom na savetima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.