LG Optimus 2x ili da cekam galaxy s2?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

LG Optimus 2x ili da cekam galaxy s2?

Post od BracaCakic »

Ovako. Trenutno sam kod sestre u swedsku i planiram da uzmem jedan od ova dva fona pa ne znam sta da radim. Ovde moze da se nadje sad optimus 2x za nekih 3800kr sto je 420-430e pa sam malo nestrpljiv da cekam s2. A i cena s2 ce da bude nesto veca mada ne znam koliko je to posto sam pronasao na jedan swedki sajt s2 za 4300kr sto je malo ispod 500e tako nesto. Ako moze neki savet. Hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja bih cekao SII. Tu sigurno ima da bude 1000€ u startu, tako da ako imas para, mozes da kupis 2, prodas ovde jedan za cca 650 i zaradis lepe parice. E sad, to je moja verzija, verovatno ima onih koji misle drigacije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Engadget je skoro objavio nekakav mini review za Galaxy S 2 uz komentar da pored njega svi ostali telefoni mogu da se osećaju poniženo, tako nešto...... :wink:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Купи који ош, нећеш да се зезнеш, боље неке Швеђанке да ти буду у мислима и на делу него мобилни, Бооожеее браацо! :uhuh: :lol: :wink:
Слобода или смрт

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

BracaCakic, Jja bih pre uzeo SGS II i po specifikaciji i po testu koji je spomenuo araphel, deluje mi da je bolji do optimusa.
Verujem da ćeš jednog dana lakše prodati samsunga nego lg-a .
and justice for all...

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Ma ima swedjanke ne brini za to uopste. Hvala svima na savetima. Razmislicu pa cu da javim kad kupim neki. Pozz

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ovo je u svakom slucaju borba dva titana.... :| Oba telefona su po specifikacijama fenomenalni,cak jedina zamerka koju sam ja nasao za SII je sto kopira IP4 izgled.... :wacko:
Mislim da neces pogresiti koji god da odlucis ali kao sto kaze Dream Weaver, Samsung ces ovde kasnije lakse da prodas.....
Nokia Lumia 1520

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Adams, ne mora to da mu bude zamerka,mozda neko bas voli taj izgled,kao npr ja.:D Salim se,ali meni je bas gotivan takav izgled.:)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ne naravno,i meni se mnogo svidja dizajn IP4 ali Samsung je velika firma,za tako dobar telefon mogli su da osmisle nesto novo,zanimljivije.... ;)
Nokia Lumia 1520

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Adams, pa ne mogu da osmisle. Da mogu, ne bi vec 5 godina pokusavali svi da izbace iPhone Killer. Sa druge strane, svaki nov TS telefon koji izadje se poredi samo sa iPhonom.
Ima nesto i u njemu :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Apr 2011. 17:25

Post od nenadkrusevac »

Sad sam video da je lg optimus 2x stigao kod nas i cena mu je 495e na jednoj online prodavnici, ne znam sme li da se napise kojoj. :)

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Evo danas sam pogledao o5 cene na netu i povecali su cenu za galaxy s2 na oko 5000kr sto je nekih 570-580e tako da nema nista od njega za sad. 99% cu da uzmem optimus ako ne naleti nesto za lepe parice. Nadam se da ce lepo da me sluzi ako ga uzmem

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Evo danas sam uzeo optimus 2x pa da se pohvalim ovde prvo. za sad mi se jako svidja nema nrka usporenja posebna samo sto softver nije savrsen i gladak kao na iphone naravno ali da je brz to jeste i to neverovatno. evo sve ovo sam iskucao na njemu i mogu da kazem da je za kucanje extra. pozz za sve i hvala jos jednom na savetima.

Odgovori