nokia 6233 ili se w800
nokia 6233 ili se w800
koji od ova dva modela je bolji? pre svega mislim na jacinu signala, kvalitet zvuka, i dugotrajnost baterije.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
w800i topla preporuka,neces se pokajati.Ali ne znam sad posto ga ima u jednoj radnji da li je u full pakovanju i da li je skidan sa neke mreze,pa ako mozes da doplatis jos 10-20e i da uzmes w810i.Jacina signala je dobra,zvuk je bolji na w810i(w800i) sad baterija na w810i/w800i sasvim dovoljno traje,zavisi od upotrebe,ako jos smanjis osvetljenje displeja skoro na minimum telefon moze da izgura i 4-5 dana 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Moj drugar, koji se bavi prodajom mob. tel. mi je ponudio se w800i, sa full pakovanjem za 175 evra,
s'time da mu je, gornji levi ugao maske malo izgreban (dve minijaturne crtice, tako makar kaze), zbog toga je snizena cena, ne znam da li je skidan sa mreze jer ga jos nisam video, ali ako i jeste necu ga uzimati.
tel. na prvi pogled je extra dobar. interesuje me, kakav mu je joistick? dosta njih se zalilo, nevezano za ovaj model, da se relativno brzo pokvari?
s'time da mu je, gornji levi ugao maske malo izgreban (dve minijaturne crtice, tako makar kaze), zbog toga je snizena cena, ne znam da li je skidan sa mreze jer ga jos nisam video, ali ako i jeste necu ga uzimati.
tel. na prvi pogled je extra dobar. interesuje me, kakav mu je joistick? dosta njih se zalilo, nevezano za ovaj model, da se relativno brzo pokvari?
- MilančeBGD
- Expert
korac84, te price pricaju oni koji nisu ni probali telefon,i oni koji uopste ni malo ne brinu o svom telefonu.Dzojstik odlicno radi i ne brini nece se pokvariti,iako dodje do kvara,zamena kosta 1000din,a ciscenje dzojstika sa otvaranjem telefona je 400din.To se najcesce i desi,nakupi se prasina i udje u telefon,ti bi mogao ako te ne mrzi nekad da skines prasinu koja se nakupi i neces imati problema 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
Ma bre ne lupaj zvuk je jaci na W800i ... na W810 je zvuk priguseniji i tisi i uopste nije bolji ... opet pametujes a nisi imao ova dva fona pa da ih uporedis ... a ja jesam ... prvo imao W800i a onda moj brat uzeo W810i i ja vrlo dobro znam ...milan91 napisao:Jacina signala je dobra,zvuk je bolji na w810i(w800i) :
Nokia 8800 Black Edition