nokia 6233 ili se w800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
korac84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Jan 2007. 19:11

nokia 6233 ili se w800

Post od korac84 »

koji od ova dva modela je bolji? pre svega mislim na jacinu signala, kvalitet zvuka, i dugotrajnost baterije.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

w800i topla preporuka,neces se pokajati.Ali ne znam sad posto ga ima u jednoj radnji da li je u full pakovanju i da li je skidan sa neke mreze,pa ako mozes da doplatis jos 10-20e i da uzmes w810i.Jacina signala je dobra,zvuk je bolji na w810i(w800i) sad baterija na w810i/w800i sasvim dovoljno traje,zavisi od upotrebe,ako jos smanjis osvetljenje displeja skoro na minimum telefon moze da izgura i 4-5 dana :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

korac84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od korac84 »

Moj drugar, koji se bavi prodajom mob. tel. mi je ponudio se w800i, sa full pakovanjem za 175 evra,
s'time da mu je, gornji levi ugao maske malo izgreban (dve minijaturne crtice, tako makar kaze), zbog toga je snizena cena, ne znam da li je skidan sa mreze jer ga jos nisam video, ali ako i jeste necu ga uzimati.
tel. na prvi pogled je extra dobar. interesuje me, kakav mu je joistick? dosta njih se zalilo, nevezano za ovaj model, da se relativno brzo pokvari?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

korac84, te price pricaju oni koji nisu ni probali telefon,i oni koji uopste ni malo ne brinu o svom telefonu.Dzojstik odlicno radi i ne brini nece se pokvariti,iako dodje do kvara,zamena kosta 1000din,a ciscenje dzojstika sa otvaranjem telefona je 400din.To se najcesce i desi,nakupi se prasina i udje u telefon,ti bi mogao ako te ne mrzi nekad da skines prasinu koja se nakupi i neces imati problema :wink:

korac84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od korac84 »

Hvala ti puno, imenjace! dosta si mi pomogao oko selekcije. ako je tako, onda cu definitivno uzeti w800i!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ma nista,ako bude bilo potrebe jos nesto da pitas slobodno pitaj,tu smo.

Pozdrav 8)

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

milan91 napisao:Jacina signala je dobra,zvuk je bolji na w810i(w800i) :
Ma bre ne lupaj zvuk je jaci na W800i ... na W810 je zvuk priguseniji i tisi i uopste nije bolji ... opet pametujes a nisi imao ova dva fona pa da ih uporedis ... a ja jesam ... prvo imao W800i a onda moj brat uzeo W810i i ja vrlo dobro znam ...
Nokia 8800 Black Edition

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ej ljudi moze pomoc na brzaka!!!!da li uzeti 6233 ili w800....bitan mi je samo kvalitet zvuka mp3...Koristicu moje sluske...ako neko zna koji je telefon glasniji(ima jaci output) i bolji audio chip nek pomogne 8)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Odgovori