HTC Wildfire ili Samsung I5800?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 20:02

HTC Wildfire ili Samsung I5800?

Post od Bodibiber »

Uzeo bih neki od ova dva telefona ali ne mogu da se odlucim koji.
Na strani wildfire mi je bolja kamera, veci broj vlasnika(tako da uvek mogu da se konsultujem sa nekim ako budem imao problem) i htc sense mada mi je touchwiz super, flash u browseru-koji ce samsung imati cim se prebaci na froyo, tako da je to wildfiru trenutna prednost
Na stranu galaxy3 mi je veca rezolucija ekrana, bolja baterija, bolji zvuk, jaci procesor.
E sad koji telefon mi predlazete i ima li naznaka za koji telefon ce biti vise aplikacija zbog specificne rezolucije.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

JA bi predlozi samsung,bas zbog bolje rezolucije displeja jer na wildfire ocoraveh :o :o
mada je HTC ipak bolji sto se tice androida!!!!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Bodibiber,"promasi" i jedan i drugi od navedenih modela,i kupi Samsung i5700 Spica.
Dobices bolji telefon od i5800,verovatno bolji i od Wildfire,telefon ima rezoluciju (320x480) za koju imas pregrst aplikacija,itd. :roll: 8)

i5700 vs. i5800
i5700 vs. Wildfire
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bodibiber »

fora mi je sto bi fon uzeo preko operatera a i5700 nema ni jedan operater u ponudi :smutny: :smutny:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Званично има...
http://www.mts.telekom.rs/index.php/sam ... i5700.html
Зови и провери :wink:
Слобода или смрт

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bodibiber »

Dzaba kada su im tarife nikakve bell 400 mi je 500 dinara skuplji od vipove 325 tarife i jos nema mb a imati takav fon bez mb mi nije gust

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Добија се првих 6 месеци уговора 3гб месечно...а после кад се навучеш, мораћеш да активираш неки од постојећих нет додатака. :disgust:
Стварно су лоши што се тиче нета...
Слобода или смрт

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bodibiber »

Ma i sto se tice neta a i skuplji su im paketi, e kada se setim kada je pre mts bio najpovoljniji a sada su ubedljivo najgori

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Bodibiber, imaju ga u mts-u. Ja sam juce uzeo devojci jedan takav. Mozda koliko vec sutra uzmem i sebi jedan osim ukoliko nesto jace ne izvucem. Sve u svemu, paket na osnovu kod sam ga dobio za 1din je MIX500.
Nego, danas mi stize uz racun za fixni da je prvih 12 meseci pretplate sa popustom od 50% ako se ugovor sklopi na 24meseca... Jel to vazi samo za nove korisnike ili i za stare koji su produzili ugovor?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Azimuth
Старе које хоће да продуже уговор.
Боље узми телефон...
Слобода или смрт

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

bestboy, sutra tj danas cu skoknuti jos jednom pa da vidim da izvucem X10, a ako nista drugo eto mene sa Spicom predvece ovde da smaram za kojekakve aplikacije :D

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Azimuth
Ае :D
Надам се да ћеш извући х10. Добра је и Spica али не може да се пореди хардверски са х10.
Слобода или смрт

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

bestboy, ma nisam stigao danas...ujutru cu skociti, taman imam lufta nekih sat vremena.
Pa znas kako, sve i da uspem nekako da izvucem X10, posle 30min ce zavrsiti u oglasima ili ga nosim u neku prodavnicu i odmah uzimam Desire bez trunke razmisljanja. U principu, bicu zadovoljan i sa Spicom ali za X10 mogu vise para da dobijem kad vec nemaju Desire u ponudi...

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

Uzeo sam Samsung I5800 iz MTS-a. Htedoh da ubacim prepaid karticu pa da ga poklonim cerki al cvrc. Nece da radi sa prepaid karticom. Kada stavim moju post paid radi bez problema. Sta da radim da bi proradio i prepaid.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

banelaki, za pocetak pitanja koja nisu poredjenje modela postavi na odgovarajucoj temi U Android sekciji. A morao bi da radi sa mts prepaid karticom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori