HTC Wildfire ili Samsung I5800?
HTC Wildfire ili Samsung I5800?
Uzeo bih neki od ova dva telefona ali ne mogu da se odlucim koji.
Na strani wildfire mi je bolja kamera, veci broj vlasnika(tako da uvek mogu da se konsultujem sa nekim ako budem imao problem) i htc sense mada mi je touchwiz super, flash u browseru-koji ce samsung imati cim se prebaci na froyo, tako da je to wildfiru trenutna prednost
Na stranu galaxy3 mi je veca rezolucija ekrana, bolja baterija, bolji zvuk, jaci procesor.
E sad koji telefon mi predlazete i ima li naznaka za koji telefon ce biti vise aplikacija zbog specificne rezolucije.
Na strani wildfire mi je bolja kamera, veci broj vlasnika(tako da uvek mogu da se konsultujem sa nekim ako budem imao problem) i htc sense mada mi je touchwiz super, flash u browseru-koji ce samsung imati cim se prebaci na froyo, tako da je to wildfiru trenutna prednost
Na stranu galaxy3 mi je veca rezolucija ekrana, bolja baterija, bolji zvuk, jaci procesor.
E sad koji telefon mi predlazete i ima li naznaka za koji telefon ce biti vise aplikacija zbog specificne rezolucije.
Bodibiber,"promasi" i jedan i drugi od navedenih modela,i kupi Samsung i5700 Spica.
Dobices bolji telefon od i5800,verovatno bolji i od Wildfire,telefon ima rezoluciju (320x480) za koju imas pregrst aplikacija,itd.

i5700 vs. i5800
i5700 vs. Wildfire
Dobices bolji telefon od i5800,verovatno bolji i od Wildfire,telefon ima rezoluciju (320x480) za koju imas pregrst aplikacija,itd.

i5700 vs. i5800
i5700 vs. Wildfire
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Bodibiber, imaju ga u mts-u. Ja sam juce uzeo devojci jedan takav. Mozda koliko vec sutra uzmem i sebi jedan osim ukoliko nesto jace ne izvucem. Sve u svemu, paket na osnovu kod sam ga dobio za 1din je MIX500.
Nego, danas mi stize uz racun za fixni da je prvih 12 meseci pretplate sa popustom od 50% ako se ugovor sklopi na 24meseca... Jel to vazi samo za nove korisnike ili i za stare koji su produzili ugovor?
Nego, danas mi stize uz racun za fixni da je prvih 12 meseci pretplate sa popustom od 50% ako se ugovor sklopi na 24meseca... Jel to vazi samo za nove korisnike ili i za stare koji su produzili ugovor?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
bestboy, ma nisam stigao danas...ujutru cu skociti, taman imam lufta nekih sat vremena.
Pa znas kako, sve i da uspem nekako da izvucem X10, posle 30min ce zavrsiti u oglasima ili ga nosim u neku prodavnicu i odmah uzimam Desire bez trunke razmisljanja. U principu, bicu zadovoljan i sa Spicom ali za X10 mogu vise para da dobijem kad vec nemaju Desire u ponudi...
Pa znas kako, sve i da uspem nekako da izvucem X10, posle 30min ce zavrsiti u oglasima ili ga nosim u neku prodavnicu i odmah uzimam Desire bez trunke razmisljanja. U principu, bicu zadovoljan i sa Spicom ali za X10 mogu vise para da dobijem kad vec nemaju Desire u ponudi...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
banelaki, za pocetak pitanja koja nisu poredjenje modela postavi na odgovarajucoj temi U Android sekciji. A morao bi da radi sa mts prepaid karticom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB