6270 ili w810i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
igoork
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Nov 2006. 11:34

6270 ili w810i

Post od igoork »

E ovako dvoumim se izmedju 6270 i se w810i!
Sto se tice kartice za nokiu imam 512mb tako da to neuzimajte u obzir!
E sad znam da ce mi vecina reci da je w810i mozda bolji ali on ima smesan
ekran naspram 6270!
Jedina stvar koja me muci je to sto sam cuo da kada primate nesto recimo preko bluetooth-a nemoze da se to snima direktno na karticu!
Sto znaci da nemozes da primis nista vece od kapaciteta memorije telefona!!!!!!!!!

• ________________________________
    pomerio i promenio b_udder::
    neprecizan naslov i pogrešan podforum

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma jok,mozesh da primish shta hocesh,ne brini...Ali u svakom sluchaju bez ikakvog razmishljanja bih uzeo W810...6270 mi nije neshto pouzdan....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

igoork, 6270 slajd sistem je ocajno odradjen i primetices to tj. iritirace te to posle par sedmica...mozes podesiti slanje preko bt'a direktno na kartici a ako ti je samo mali display problem(W810)...to i nije veliki nedostatak uzimajuci u obzir da dobijas i vrh kameru kao i sluske i bolju tj. jacu konstrukciju uredjaja 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 09:57

Post od Damjanic »

ipak uzmi 6270 jer je kvalitetniji uredjaj od sonyericssona w810 koji je osim sto je izrazito ruzan jos i nije tako kvalitetne kamere kao na 6270... uporedi na racunaru pa ces se uvjeriti.. ali ne bih zelio da uticem na tvoju konacnu odluku jer je ovo moje licno misljenje... pozdrav.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Damjanic napisao:ipak uzmi 6270 jer je kvalitetniji uredjaj od sonyericssona w810 koji je osim sto je izrazito ruzan jos i nije tako kvalitetne kamere kao na 6270... uporedi na racunaru pa ces se uvjeriti
HAhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ovo je bilo vrh.
Od ovoga sto sam citirao, tacno je 0%!
6270 je kvaliteniji od w810 >>> :lol: :lol:
6270 ima bolju kameru od w810 >>> :lol: :lol:

Ako je sve ovo tacno, onda je i Yugo bolji od BMW M5. Moj drug je probao, yugo ima mnogo vecu maksimalnu brzinu a i mnogo kvalitenije je odradjen. Ako ne verujete, probajte i sami da se trkate (ako imate uslova) ;)

@igoor: ja imam k750, a u razredu moji drugovi imaju i w810 i 6270, cakcao sam ih dosta i mogu ti reci da ovde uopste nema dileme, w810 je bolji od 6270 po svemu i svacemu (a posebno zato sto ima mnogo bolju kameru,mnogo bolju mp3 reprodukciju i josh dolazi sa 512mb i sa kvalitetnim sluskama).

Znaci mozesh odmah sutradan da idesh i da qpish w810, necesh se pokajati ;) .

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Dario, što ovako "oplete" Damjanic??? Zato što si na malom/velikom odmoru malo čačkao te modele??? :uhuh: Isto je bilo i na Temi "Najbolji tel. za MP3?" - ja se primio da nešto razumeš.... :dry:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Nisam jednom nego vishe puta (da ne kazem svaki dan). Kod tih modela maltene znam svaki pixel!, poznajem ih kao oci iz glave! A i imam lepo sam napisao da imam k750 (sto je maltene isti djavo kao i w810, mislim kada se gleda iz daleka) koji drndam svaki dan.

Znam vrlo dobro sta pricam i nikada na forumu nisam rekao nesto u sta nisam siguran ili u sta se ne razumem. Cim vidim takvu temu odmah je zaobidjem, ali u ono sto se razumem i sto sam imao u ruke i sto znam sta je i josh vidim temu gde ljudi ubdedjuju autora teme na suptrotno (jer oni tako misli ili oni vole nokiju ili slicno) ne mogu da ne kazem i da navedem autora teme na pravu kupovinu.

A sto se tice ovog: "Ja se primio da nešto razumeš".
Odgovor je: "Pa i razumem se :)".

A sto se tice teme, pa svi znaju da je 6270 jako lose odradjen telefon (po kvalitetu) a on josh kaze da je kvalitetniji od w810, posle sto se tice kamere takodje, svi znamo da je kamera od w810 najbolja 2mpix kamera i ima i autofokus a on kaze da "ja njegovo misljenje da je 6270 bolji", nema tu misljenje ovo ono, vec sam rekao po ko zna koji put u drugim temama > i moje misljenje je da Yugo ima bolje ubrzanje od BMW M5 i da je bolje kupiti yugo nego bmw. (e pa upravo tako je covek napisao).

bla bla bla... nadam se da ste skontali sta je pesnik (tj. JA :D ) hteo da kaze.... :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dario, tvoj stav i tvoji argumenti počinju opasno da smaraju. Svaka čast tebi na poznavanju materije ali način na koji to iznosiš vrlo je negativan i vrtiš stalno istu priču. Možda ti sam sebi zvučiš veselo i razdragano dok pišeš ali većini ovakvi tvoji postovi zvuče upravo suprotno. Odmori malo... :dry:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Citat -Dario:HAhahahahaha , ovo je bilo vrh.
Od ovoga sto sam citirao, tacno je 0%!
bla bla bla... nadam se da ste skontali sta je pesnik (tj. JA ) hteo da kaze.
1. Bolja kamera > ae ne pricaj nebuloze, kamera od n70 nema sta da trazi pored w810.
2. Otkud ti znash da Nokia ili SE ima bolji prijem signala? Ne pricaj kojestarije, ovo nije nikakav razlog zasto kupiti n70 ili w810.

Svaka cast admine.Stvarno je neko( konacno) morao upozoriti Daria da se ne moze ovako pisati ovde.Ako je vec toliko pristrasan ne mora ismejavati i omalozavati ostale forumase.Decko se mnogo uziveo i trebao bi da smanji dozivljaj jer nismo na pijaci.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@mishkoni: zao mi je :lol:

@angel of love: "jer nismo na pijaci" > Nismo na p'jaci, nego gde smo onda ? :lol:

Btw kako to ne moze se "ovako" pisati ovde. Ja ne omalovazam nikoga (samo ukazujem na pravu stvar). A ne mogu da skontam kako neko moze tako nesto da kaze (tako banalnu stvar za kameru i za kvalitet izrade!)

Tako da... Uklonjeno od:gameforce:psovke nisu dozvoljene ni u kom obliku!
P.S. Samo da znate da ne znam o cemu pricate :P .

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Peace on Earth :)
Dario, sve si ti u pravu n6270vsw810i, ali to može malo "šmekerskije" da se odradi, recimo, "Izvolite gospodine Damjanic, dajte argumente lepo, kvalitet, kamera, šta..."
Zašto?
1. zato što su (skoro) svi ti argumenti (nažalost :P ) na strani w810i pa je lako ovde "znati", ne mora toliki- :lol:
2. zato što je Damjanic sa svojih 20-tak postova relativno nov - kako će da reaguje na nečijih 15x :lol: ???
:ohmy: šta je psovano :ohmy:
Parče na Zemlji :)
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dosta pravdanja...cekamo konkretan odgovorDamjanic, ako ga i ima i trebao bi i igoork, da se oglasi da vidimo dali je resio tj jel pala odluka oko izbora :chytry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

na kraju čovek neće kupiti ni 6270 ni w810 nego nešto sasvim drugo.ali to je pitanje.
moj predlog ide za w810
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori