Nisam jednom nego vishe puta (da ne kazem svaki dan). Kod tih modela maltene znam svaki pixel!, poznajem ih kao oci iz glave! A i imam lepo sam napisao da imam k750 (sto je maltene isti djavo kao i w810, mislim kada se gleda iz daleka) koji drndam svaki dan.
Znam vrlo dobro sta pricam i nikada na forumu nisam rekao nesto u sta nisam siguran ili u sta se ne razumem. Cim vidim takvu temu odmah je zaobidjem, ali u ono sto se razumem i sto sam imao u ruke i sto znam sta je i josh vidim temu gde ljudi ubdedjuju autora teme na suptrotno (jer oni tako misli ili oni vole nokiju ili slicno) ne mogu da ne kazem i da navedem autora teme na pravu kupovinu.
A sto se tice ovog: "Ja se primio da nešto razumeš".
Odgovor je: "Pa i razumem se

".
A sto se tice teme, pa svi znaju da je 6270 jako lose odradjen telefon (po kvalitetu) a on josh kaze da je kvalitetniji od w810, posle sto se tice kamere takodje, svi znamo da je kamera od w810 najbolja 2mpix kamera i ima i autofokus a on kaze da "ja njegovo misljenje da je 6270 bolji", nema tu misljenje ovo ono, vec sam rekao po ko zna koji put u drugim temama > i moje misljenje je da Yugo ima bolje ubrzanje od BMW M5 i da je bolje kupiti yugo nego bmw. (e pa upravo tako je covek napisao).
bla bla bla... nadam se da ste skontali sta je pesnik (tj. JA

) hteo da kaze....

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.