Koji symbian telefon kupiti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nesiz3siz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 22:00

Koji symbian telefon kupiti?

Post od nesiz3siz »

Hocu da kupim neki Symbian telefon(novije generacije) pa neznam za koji da se odlucim-koji se najbolje pokazao?

Izmenila Ninolina:: budi precizniji u postavljanju naziva teme, jer ćeš tako dobiti i najbolje odgovore...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Neki iz N serije, npr. N70 ili N73.
Za koje pare, za sta ti treba, kazi nesto...
btw. na forumu se dosta i pricalo o tome tako da ces tesko u ovoj temi da vidis nesto novo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nesiz3siz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 22:00

Post od nesiz3siz »

Ja bih N70 ali se lomim...Nekada sam imao legendarni 6600 ali je on za danasnje vreme praistorija,neko mi je skoro nudio neki Samsung Symbian
ali ja nesto nemam poverenja u Samsung(po pitanju Symbian-a)

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

I ja sam imao 6600 ijeste legendaran ali sad imam n70 i veruj mi odlican je ako hoces symbian slazem se u potpunosti sa Lobachewsky, -im!!!.... :D
.::HTC Desire Z::.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nesiz3siz, moja preporuka N70...najbolja je kombinacija, trenutno, što se svih elemenata tiče...ok je kamera, veliki broj podržanih programa i aplikacija itd...i ok cena...gotovo sve na jednom mestu... :wink: :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

nesiz3siz, da n70 je trenutno best buy, kamera 2mpx, niska cena mmc kartica itd...ali moras uzeti u obzir i losu izradu maske, moraces da cuvas telefon ko oci u glavi, videces da u zavisnosti kako otvaras poklopac od kamere ume da izgrebe onu plastiku oko sociva sto jako glupo kasnije izgleda, sve u svemu telefon je OK ali je maska blagi uzas. Po meni 6630 ima stabilnije kuciste i bolju izradu maske.
5130+Koss the plug....

zox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 17. Mar 2005. 16:44
Kontakt:

Post od zox »

nesiz3siz, definitivno 6630 je jedan od naj boljih symbian telefona koje je nokia napravila i to ne samo zbog maske i kucista vec i zbog brzine rada, stabilnosti i mnostvo programa koje mogu da se nadju za njega a i cena mu je sad sasvim prihvatljiva.
Ja sam ga sad zamenio sa n80 i to je odlican telefon ali mu je cena jos uvek dosta visoka.
Pa prijatelju na tebi je da odlucis koliko para toliko muzike!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili neki fon iz E serije, ako ti nije bitna kamera, E60 ili E61 (ovaj ako ti ni velicina nije problem) Bolji ekran od ovoga tesko da ces naci. Eventualno ako imas viska novaca, SE W950 recimo, ili M600i. Odluka je svakako samo tvoja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kratko i jasno
nokia n70 sa min 512mb memorije 8)
najbolji odnos kvalitet/cena, samo tesko ces ga naci novog
za symbian 9.1 i UIQ nema dovoljno aplikacija...

zox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 17. Mar 2005. 16:44
Kontakt:

Post od zox »

to je tacno,za os 9.1 za sada nema neki izbor aplikacija ali se svaki dan pojavi po neka tako da ce se i to uskoro resiti,a da neces pogresiti ako uzmes n70 to je sigurno!

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 09:57

Post od Damjanic »

uzmi N70, to je najisplativije u svakom slucaju, pretpostavljam da ne planisras skrsiti previse para tako da je to prava odluka, inace, n70 je stabilan, dobra baterija, drzi dva dana i solidan blic itd. pozdrav!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ma kupi n73,.ima dovoljno softvera (najosnovnijeg ali dobro)N70 je samo malo bolji od 6630 i malo vishe lepsi!N73 nije ni previse skup a takva je masina. . .
Kupuj N73!!!
Слобода или смрт

Odgovori