Neki iz N serije, npr. N70 ili N73.
Za koje pare, za sta ti treba, kazi nesto...
btw. na forumu se dosta i pricalo o tome tako da ces tesko u ovoj temi da vidis nesto novo.
Ja bih N70 ali se lomim...Nekada sam imao legendarni 6600 ali je on za danasnje vreme praistorija,neko mi je skoro nudio neki Samsung Symbian
ali ja nesto nemam poverenja u Samsung(po pitanju Symbian-a)
nesiz3siz, moja preporuka N70...najbolja je kombinacija, trenutno, što se svih elemenata tiče...ok je kamera, veliki broj podržanih programa i aplikacija itd...i ok cena...gotovo sve na jednom mestu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
nesiz3siz, da n70 je trenutno best buy, kamera 2mpx, niska cena mmc kartica itd...ali moras uzeti u obzir i losu izradu maske, moraces da cuvas telefon ko oci u glavi, videces da u zavisnosti kako otvaras poklopac od kamere ume da izgrebe onu plastiku oko sociva sto jako glupo kasnije izgleda, sve u svemu telefon je OK ali je maska blagi uzas. Po meni 6630 ima stabilnije kuciste i bolju izradu maske.
nesiz3siz, definitivno 6630 je jedan od naj boljih symbian telefona koje je nokia napravila i to ne samo zbog maske i kucista vec i zbog brzine rada, stabilnosti i mnostvo programa koje mogu da se nadju za njega a i cena mu je sad sasvim prihvatljiva.
Ja sam ga sad zamenio sa n80 i to je odlican telefon ali mu je cena jos uvek dosta visoka.
Pa prijatelju na tebi je da odlucis koliko para toliko muzike!
Ili neki fon iz E serije, ako ti nije bitna kamera, E60 ili E61 (ovaj ako ti ni velicina nije problem) Bolji ekran od ovoga tesko da ces naci. Eventualno ako imas viska novaca, SE W950 recimo, ili M600i. Odluka je svakako samo tvoja.
kratko i jasno
nokia n70 sa min 512mb memorije
najbolji odnos kvalitet/cena, samo tesko ces ga naci novog
za symbian 9.1 i UIQ nema dovoljno aplikacija...
to je tacno,za os 9.1 za sada nema neki izbor aplikacija ali se svaki dan pojavi po neka tako da ce se i to uskoro resiti,a da neces pogresiti ako uzmes n70 to je sigurno!
uzmi N70, to je najisplativije u svakom slucaju, pretpostavljam da ne planisras skrsiti previse para tako da je to prava odluka, inace, n70 je stabilan, dobra baterija, drzi dva dana i solidan blic itd. pozdrav!
Ma kupi n73,.ima dovoljno softvera (najosnovnijeg ali dobro)N70 je samo malo bolji od 6630 i malo vishe lepsi!N73 nije ni previse skup a takva je masina. . .
Kupuj N73!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.