problem sa wi-fi na HTC Hero..?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

problem sa wi-fi na HTC Hero..?

Post od Pera Detlic »

kada se povezem na wi-fi, i recimo surfujem netom... posle par minuta mi kaze u novom prozoru da nema konekciju iako mi pise u podesavanjima da je povezan i ima sve 3 crte.... i nece da ucita nista sve dok ne iskljucim pa ponovo ukljucim wi-fi... jel se ovo desavalo nekom? sta da radim...??? :smutny: :smutny: :smutny: :dry:
Samo nek se rolaju....sarme.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Pera Detlic, to je do room-a sigurno nego idi na stranicu odakle si skinuo taj room i kazi im za problem oni ce ti sigurno odgovoriti kako da ga resis
Iphone 4s white clear install

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

bojim se da nije do roma, promenio sam ukupno negde oko 3-4 roma i na svima mi se desavalo isto... isprva sam mislio da je to do modema, do mreze... ali onda se setih da uporedim sa iPhone-om i na njemu je signal savrsen bez ikakvih prekida...
cak mi se cini da je sa ovim poslednjim "legend-ovim" romom konekcija najstabilnija...
samo se nadam da nije do hardvera... ako je sofverski, onda se lako da resiti...zar ne? :unsure:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pera Detlic, da li ti se to događa samo na kućnom ruteru ili na svakom? Ako je samo na kućnom - ne slaže se telefon sa njim.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

Pera Detlic, pri tome, Vas WiFi ima zastitu ili je open? Pokusajte na open podesiti Vas WiFi i proverite..
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Miškoni, pa nisam ga jos isprobao na nekom drugom... dakle samo na kucnom... isprobacu ga ovih dana na nekom drugom...

hallo, da, WiFi ima sifru ako ste na to mislili? pozabavicu se sa tim kada budem imao malo vremena... hvala na odgovorima...

Odgovori