problem sa wi-fi na HTC Hero..?
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
problem sa wi-fi na HTC Hero..?
kada se povezem na wi-fi, i recimo surfujem netom... posle par minuta mi kaze u novom prozoru da nema konekciju iako mi pise u podesavanjima da je povezan i ima sve 3 crte.... i nece da ucita nista sve dok ne iskljucim pa ponovo ukljucim wi-fi... jel se ovo desavalo nekom? sta da radim...???

Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak

bojim se da nije do roma, promenio sam ukupno negde oko 3-4 roma i na svima mi se desavalo isto... isprva sam mislio da je to do modema, do mreze... ali onda se setih da uporedim sa iPhone-om i na njemu je signal savrsen bez ikakvih prekida...
cak mi se cini da je sa ovim poslednjim "legend-ovim" romom konekcija najstabilnija...
samo se nadam da nije do hardvera... ako je sofverski, onda se lako da resiti...zar ne?
cak mi se cini da je sa ovim poslednjim "legend-ovim" romom konekcija najstabilnija...
samo se nadam da nije do hardvera... ako je sofverski, onda se lako da resiti...zar ne?
Samo nek se rolaju....sarme.
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pera Detlic, da li ti se to događa samo na kućnom ruteru ili na svakom? Ako je samo na kućnom - ne slaže se telefon sa njim.
● PRAVILA FORUMA ●
- hallo
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Pera Detlic, pri tome, Vas WiFi ima zastitu ili je open? Pokusajte na open podesiti Vas WiFi i proverite..
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- Pera Detlic
- Mobil manijak