A1 novosti
Krile007, mislim na prepaid promocije koje su mnogo povoljne, koje telenor nije ispratio, mts jeste u lošijem ili boljem izdanju...
Trnutna prepaid promocija je jako povoljna.
Verovao ili ne plate zapošljenih, porezi, i ostali troškovi(marketing ...) su jako veliki troškovi.
Tako da sa cenama 1din/sms-mms-minut posle 1.min teško da će zaraditi plate a kamoli nešto više
Trnutna prepaid promocija je jako povoljna.
Verovao ili ne plate zapošljenih, porezi, i ostali troškovi(marketing ...) su jako veliki troškovi.
Tako da sa cenama 1din/sms-mms-minut posle 1.min teško da će zaraditi plate a kamoli nešto više
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
mp3mp3 tu se slazem sa tobom, mts jeste kao ispratio, ali sto ti kazes slabije jer su im minuti bili vezani za njihovu mrezu, sto bi mozda i vip uradio ali ne moze jer on nema toliko korisnika, a time ni ljudi ne bi imali puno koristi, jer ne bi imali koga da zovu. Telenor tek najslabije ispratio, ali sta ces
. Inace u prethodnom postu sam vise razmisljao na post paid, trebao sam naglasiti 

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
vipu nedostaju mnoge kljucne stvari ako misli da ovde opstane ,kad pogledam sta i kako nude u pri pejdu u makedoniji ispada da se ovde kod nas u srbiji zajebavaju s nama http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/packages/index.php
druga stvar je rad preko mts i nesposobnost da se osposobi svoja mreza
tri je nemogucnost web pregleda stanja i uvodjenja on line servisa preko neta nesto kao telnorci
cetri ovo sto je rekao aleksaboy same promocije nekazem ja da je to lose ali nemoze doveka tako moraju napraviti tarife pod jedan u post pejdu pre svega dodati u tarife i nekoliko mms kao i MB ,spojiti se sa ostatkom balkana i napraviti vip roming i time bar malo iscimati mts i telenor
pet rad na pri pejdu znaci napraviti tarifu koja ce biti stalna i koja ce odgovarati svima nesto kao kul mts ali i od postojecih promocija napraviti jos jednu koja bi bila vise orjentisana prema samim vip korisnicima , napraviti tarife jedno tri komada koje ce biti orjentisane prema porukama znaci mms i sms , jedna prema gprs i 3g , i jedna za pozive u nutar vipa mreza .
sest uvesti sve moguce servise ,mejl i u saradnji sa vodafonom udariti sa vodafon live
povecati broj vip centara u vecim gradovima .
malo im je preostalo korisnika tako da moraju nesto da urade od ovoga inace tesko da ce im se ostvariti san
druga stvar je rad preko mts i nesposobnost da se osposobi svoja mreza
tri je nemogucnost web pregleda stanja i uvodjenja on line servisa preko neta nesto kao telnorci
cetri ovo sto je rekao aleksaboy same promocije nekazem ja da je to lose ali nemoze doveka tako moraju napraviti tarife pod jedan u post pejdu pre svega dodati u tarife i nekoliko mms kao i MB ,spojiti se sa ostatkom balkana i napraviti vip roming i time bar malo iscimati mts i telenor
pet rad na pri pejdu znaci napraviti tarifu koja ce biti stalna i koja ce odgovarati svima nesto kao kul mts ali i od postojecih promocija napraviti jos jednu koja bi bila vise orjentisana prema samim vip korisnicima , napraviti tarife jedno tri komada koje ce biti orjentisane prema porukama znaci mms i sms , jedna prema gprs i 3g , i jedna za pozive u nutar vipa mreza .
sest uvesti sve moguce servise ,mejl i u saradnji sa vodafonom udariti sa vodafon live
povecati broj vip centara u vecim gradovima .
malo im je preostalo korisnika tako da moraju nesto da urade od ovoga inace tesko da ce im se ostvariti san
ja sam samo rekao da je ponuda u pripejdu mnogo bolja , o cenama necu da divanim jer srbija je jedno makedonija , hrvati ,i ostali gde je vip prisutan nesto sawsvim drugo
ako vip nenapravi bolju ponudu u pripejdu lako ce se desiti da ce ljudi njihove kartice kupovati trositi sto ima i bacati usput do kuce u kontejnare
ako vip nenapravi bolju ponudu u pripejdu lako ce se desiti da ce ljudi njihove kartice kupovati trositi sto ima i bacati usput do kuce u kontejnare