A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Vip mobajl povećao gubitak

Beograd -- Kompanija Vip mobajl u Srbiji, članica austrijskog Mobilkoma, objavila je da je u prvih devet meseci povećala 2008. operativni gubitak na 69 miliona evra.

Ostatak teksta...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=329229

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Pa normalno kad daju i pružaju kao kreteni i to niko ne ceni...
Normalno da su u gubitku, valjda neće propasti

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Evo da ne bude da ih samo kudim, juce su mi drugi broj smanjili ( jeste da im je trebalo jedan dan vise od drugog koji su povecali tarifu, ali hajde )
mp3mp3 sta to oni toliko daju? :blinky: :blinky:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Људи, VIP је најбољи, верујте ми, кунем Вам се; ваљда неће пропасти. Желим да још дуго будем member of Very Important People-s.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sigi ja sam to uradio u vipcentru :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

aham i ja bi to ali nem pojma jel to ima veze u kojoj si banki ako se nevarm bio je neki spisak ali ko ce ga znati kad kod nas samo na glavnoj ulici ima 30 banaka :?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sigi ja sam kod inteze ako ti to nešto znači :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Krile007, mislim na prepaid promocije koje su mnogo povoljne, koje telenor nije ispratio, mts jeste u lošijem ili boljem izdanju...
Trnutna prepaid promocija je jako povoljna.
Verovao ili ne plate zapošljenih, porezi, i ostali troškovi(marketing ...) su jako veliki troškovi.
Tako da sa cenama 1din/sms-mms-minut posle 1.min teško da će zaraditi plate a kamoli nešto više

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

mp3mp3 tu se slazem sa tobom, mts jeste kao ispratio, ali sto ti kazes slabije jer su im minuti bili vezani za njihovu mrezu, sto bi mozda i vip uradio ali ne moze jer on nema toliko korisnika, a time ni ljudi ne bi imali puno koristi, jer ne bi imali koga da zovu. Telenor tek najslabije ispratio, ali sta ces :disgust: . Inace u prethodnom postu sam vise razmisljao na post paid, trebao sam naglasiti :oops:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Krile007, pretpostavio sam da mislis na postapaid pa sam naglasio da pricam o prepaidu. Nem problema razumemo se :wink:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

VIP je u gubitku pre svega zato sto ima velike rashode tj. ulaganja u izgradnju mreze i baznih stanica. Zatim, pogledajte samo koliko se reklamiraju na TV i radio stanicama a to papreno kosta.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

I na to dodas kriticno mali broj korisnika tj. koliki mu je deo kolaca pripao... Lako je doci do takvog zakljucka i bilo je sasvim ocekivano da ce biti u minusu nekoliko godina osim ako drasticno ne koriguju cene, da idu na kvantitet, sto je prakticno neverovatno al' dobro...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

VIP vodi politiku koja se svodi na to da se korisnici zele privuci iskljucivo promocijama, sto je totalno pogresno jer korisnici znaju da su promocije privremene mere a ne trajna resenja. Onda kada VIP bude povecao izbor paketa i uveo nove usluge, bice i novih korisnika.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

I da je Vip uneo način prenošenja minuta za postpaid, takođe bi bilo mnogo više korisnika, i ja ne bi raskidao ugovor za godinu dana da je to pravilo uvedeno i zato izgleda moram na lelenor
Nokia Lumia 630

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

vipu nedostaju mnoge kljucne stvari ako misli da ovde opstane ,kad pogledam sta i kako nude u pri pejdu u makedoniji ispada da se ovde kod nas u srbiji zajebavaju s nama http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/packages/index.php
druga stvar je rad preko mts i nesposobnost da se osposobi svoja mreza
tri je nemogucnost web pregleda stanja i uvodjenja on line servisa preko neta nesto kao telnorci
cetri ovo sto je rekao aleksaboy same promocije nekazem ja da je to lose ali nemoze doveka tako moraju napraviti tarife pod jedan u post pejdu pre svega dodati u tarife i nekoliko mms kao i MB ,spojiti se sa ostatkom balkana i napraviti vip roming i time bar malo iscimati mts i telenor
pet rad na pri pejdu znaci napraviti tarifu koja ce biti stalna i koja ce odgovarati svima nesto kao kul mts ali i od postojecih promocija napraviti jos jednu koja bi bila vise orjentisana prema samim vip korisnicima , napraviti tarife jedno tri komada koje ce biti orjentisane prema porukama znaci mms i sms , jedna prema gprs i 3g , i jedna za pozive u nutar vipa mreza .
sest uvesti sve moguce servise ,mejl i u saradnji sa vodafonom udariti sa vodafon live
povecati broj vip centara u vecim gradovima .
malo im je preostalo korisnika tako da moraju nesto da urade od ovoga inace tesko da ce im se ostvariti san

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Kad sam sad video sta daju u Makedoniji vidi se da smo mi jos uvek ovce. Treba da ih je sramota! A ja se razmisljao da uzmem neki na postpaid. :angry:

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

Inace, da razotkrijemo veliku tajnu: 1 MKD = 1.43 RSD. I dalje neko tvrdi da je VIP u MK darezljiviji nego VIP u SRB?

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Pa nema potrebe da vip u MKD bude toliko jeftin kao kod nas kad su ostala 2 operatera mnogo skupa. Deo akcija u oba drzi T-Mobile.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

ja sam samo rekao da je ponuda u pripejdu mnogo bolja , o cenama necu da divanim jer srbija je jedno makedonija , hrvati ,i ostali gde je vip prisutan nesto sawsvim drugo
ako vip nenapravi bolju ponudu u pripejdu lako ce se desiti da ce ljudi njihove kartice kupovati trositi sto ima i bacati usput do kuce u kontejnare :dry:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

I ja mislim isto tako da se vip kartice mogu koristiti samo dok im traju pojedine zanimljive promocije,pa se mogu reciklirati :) Jos uvek ne ide sms sa neta na vip brojeve sto je bas bez veze
Note IV N9100 dual

Odgovori