Yettel novosti
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ja sam postpaider, ali zbog miks ponude, koja je po meni nikad bolja, cesto se vratim i na staru prepaid karticu, pre svega zbog interneta i (medjumesnih) poziva , ali i poruka...
Prepaid na Telenoru dozivljava zlatno doba, dok je postpaid zapostavljen, nista ih nebi kostalo da u pakete ubace koji megabajtic... Mislim da je vreme... I red.
Paketi bez megabajta vec pokazuju znake starenja za danasnje standarde.
Prepaid na Telenoru dozivljava zlatno doba, dok je postpaid zapostavljen, nista ih nebi kostalo da u pakete ubace koji megabajtic... Mislim da je vreme... I red.
Paketi bez megabajta vec pokazuju znake starenja za danasnje standarde.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slazem se. Evo neki dan sam zvao CC mt:s-a, i posle nekih 28 minuta cekanja uspostavio vezu sa u pocetku pomalo neljubaznom operaterkom. Hteo sam da nesto od onoga sto imaju u ponudi za Internet platim, i da mi se to obracunava. Kazu nije moguce, ako zelim tako nesto ono sto imaju to mi je, i moram da menjam karticu, sto sam ja rekao da mi ne pada na pamet. Kao jedino resenje Dodaj DATA, a na moju opasku da je to bolesno skupo rekla je znam, ali sta ja da radim?
Mislim da cu po uspostavljanju MNP-a brzo da postanem Vip-ov korisnik... Njihova ponuda je ubedljivo najbolja trenutno.
Mislim da cu po uspostavljanju MNP-a brzo da postanem Vip-ov korisnik... Njihova ponuda je ubedljivo najbolja trenutno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja sam u vip-u 350 tarifa tj tamo sam od prvog dana , mreza se iz nedelje u nedelju popravlja i vidi se da se ljudi trude a za 1280 dinara imate 350 minuta u nacionalnom saobracaju kao 350 u vipu , 350 poruka i 350 mms kao i 350 mb interneta koji radi savrseno i na obicnijim i jeftinijim telefonima jedina mana paketa je ta sto dok je bio na 325 bilo je na minut sada je na pola ali to vas netreba uopste da brine jer je nemoguce potrositi 350 min razgovora
po meni trenutna dobitna kombinacija je ovaj vip 350 i telenor kartica na pripejdu kad treba inostranstvo zvati prvenstveno zbog kvaliteta i dobrog zvuka

po meni trenutna dobitna kombinacija je ovaj vip 350 i telenor kartica na pripejdu kad treba inostranstvo zvati prvenstveno zbog kvaliteta i dobrog zvuka

Promocija telefona za avgust 2009: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3155
Novi modeli u ponudi:
Nokia N97
Nokia 6700
Nokia 5130
Samsung S5230
Novi modeli u ponudi:
Nokia N97
Nokia 6700
Nokia 5130
Samsung S5230
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Daddy Yankee
- Banned
Telenor je zaista uvrstio neke nove modele u svoju ponudu. Ipak, Telenor k`o Telenor, opet sijaset nekih nelogicnosti, od toga da je cena pojedinih modela telefona bez ugovorne obaveze veca nego kada iste kupujemo kod ovlascenih distributera (!?) pa dotle da kod drugih modela cena aparata uz ugovornu obavezu je veca nego sa istom. Na primer Samsung s5230 uz paket prenesi 60 i ugovornu obavezu od 1 god. kosta 590 dinara vise nego bez ugovora link