Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Đusi, vidim testirate net ovom mix ponudom, da li da očekujem tarifu kao 066 premium (250min/sms/MB) ili Vip (350min/sms/MB) i kod Telenora? 8)

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Nadam se da ce uvesti takve pakete, ali se plasim da ce biti i negativnih efekata:
-60+30 tarifiranje
-bez prenosenja
-visa cena uspostave
-povratak u mrak (nemogucnost provere preostalih MB, kao i u tarifnim dodacima).
Onda je bolje da uvedu manji TD ili da im samo spuste cenu.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Telenor ima najbolji billing sistem u Srbiji, tako da se ne moraš bojati toga. :) Mts je izbacio prenošenje minuta jer im je u to vrijeme istekla licenca za softver, pa su počeli sami da ga prave. Tad je sve krenulo niz brdo. :roll:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja sam postpaider, ali zbog miks ponude, koja je po meni nikad bolja, cesto se vratim i na staru prepaid karticu, pre svega zbog interneta i (medjumesnih) poziva , ali i poruka...

Prepaid na Telenoru dozivljava zlatno doba, dok je postpaid zapostavljen, nista ih nebi kostalo da u pakete ubace koji megabajtic... Mislim da je vreme... I red.
Paketi bez megabajta vec pokazuju znake starenja za danasnje standarde.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...slažem se, posebno što (i pored wi-fi mogućnosti) raste broj korisnika koji na internet izdvajaju ponekad čak i više nego za razgovor i SMS. Što je i normalno po meni, u ovom "galopirajućem" napretku mobilnih.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Slazem se. Evo neki dan sam zvao CC mt:s-a, i posle nekih 28 minuta cekanja uspostavio vezu sa u pocetku pomalo neljubaznom operaterkom. Hteo sam da nesto od onoga sto imaju u ponudi za Internet platim, i da mi se to obracunava. Kazu nije moguce, ako zelim tako nesto ono sto imaju to mi je, i moram da menjam karticu, sto sam ja rekao da mi ne pada na pamet. Kao jedino resenje Dodaj DATA, a na moju opasku da je to bolesno skupo rekla je znam, ali sta ja da radim?
Mislim da cu po uspostavljanju MNP-a brzo da postanem Vip-ov korisnik... Njihova ponuda je ubedljivo najbolja trenutno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Ja sam u vip-u 350 tarifa tj tamo sam od prvog dana , mreza se iz nedelje u nedelju popravlja i vidi se da se ljudi trude a za 1280 dinara imate 350 minuta u nacionalnom saobracaju kao 350 u vipu , 350 poruka i 350 mms kao i 350 mb interneta koji radi savrseno i na obicnijim i jeftinijim telefonima jedina mana paketa je ta sto dok je bio na 325 bilo je na minut sada je na pola ali to vas netreba uopste da brine jer je nemoguce potrositi 350 min razgovora :wink:
po meni trenutna dobitna kombinacija je ovaj vip 350 i telenor kartica na pripejdu kad treba inostranstvo zvati prvenstveno zbog kvaliteta i dobrog zvuka :)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Promocija telefona za avgust 2009: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3155

Novi modeli u ponudi:

Nokia N97
Nokia 6700
Nokia 5130
Samsung S5230
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kao i obično, Telenor skuplji od konkurencije, kad su telefoni uz ugovor u pitanju. :-(

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

I jedna informacija vezana za roaming u Promonte mreži (Crna Gora):

Poziv ka Telenorovom Call Center-u iz Promonte mreže tarifira se 10 dinara po pozivu bez obzira na trajanje razgovora.
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

sigi, pa i kod mt:s-a ima ugovor i na 12 meseci. Bitno je to da, pod istim uslovima, kod Telenora su telefoni uvek za par hiljada skuplji od mt:s-a i Vip-a.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

hmmm..opet podigli cene telefona po tarifama..hiljadarku po hiljadarku i biće da nema nikakve pogodnosti da uzmeš telefon uz postpaid...
Samsung S10+ red

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

djuice, ne izbjegavaj pitanje. Da li su prepaid modemi kodirani??? :roll:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mislim da djuice nema mogucnost interakcije sa clanovima ovde :) a trebalo bi. Cekamo djuice v3.0 beta
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Pre 0.9 beta... :wink:

@Daddy Yankee Prepaid modemi su kodirani, odnosno rade samo sa Telenor SIM karticom.
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Zna li neko je li problem to malo dekodirati? :disgust:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Nije, pun je net tutorijala za unlock huaewi modema :) Ima ih cak i na ebayu za 1 funtu :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 21:17

Post od e-treo »

Telenor je zaista uvrstio neke nove modele u svoju ponudu. Ipak, Telenor k`o Telenor, opet sijaset nekih nelogicnosti, od toga da je cena pojedinih modela telefona bez ugovorne obaveze veca nego kada iste kupujemo kod ovlascenih distributera (!?) pa dotle da kod drugih modela cena aparata uz ugovornu obavezu je veca nego sa istom. Na primer Samsung s5230 uz paket prenesi 60 i ugovornu obavezu od 1 god. kosta 590 dinara vise nego bez ugovora link :?

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Da li neko zna zasto ne radi aktivacija tarifnih dodataka preko portala? Nije moguce videti ni trenutni status dodatka... :(

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

na koji drugi nacin doci do bezicnog misa koji telenor daje uz kupovinu putem e-shopa? da li js uek vazi TeleSales - da se naruci telefon preko Call Centra?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Odgovori