MTS novosti
imam ovu karticu neke ~4godine, i od pocetka sam na prepaidu
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je komentarisanje pravila o 100 karaktera.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
ovo su najobicnije gluposti i uludo trosenje numeracije. cisto da se kaze kako su prodali milione kartica... secam se reda ispred mts-a pre par godina za cd zdravka colica i prepaid karticu... ono jednom je bilo dovoljno, vljda misle da su ljudi zaboravili... bolje bi im bilo da srede proveru stanja i ubace neke ljudske telefone u postpaid ponudu... dosta je vise ovih budalastina...
e da, inace i on akcija - novakov broj je bila najobicnija prevara. pouzdano znam da od obecanih nagrada - ma kako one glupe bile - nema nista. sve je odlozeno do "daljnjeg"...
mts je prs'o. "bez daljnjeg".
e da, inace i on akcija - novakov broj je bila najobicnija prevara. pouzdano znam da od obecanih nagrada - ma kako one glupe bile - nema nista. sve je odlozeno do "daljnjeg"...
mts je prs'o. "bez daljnjeg".
- Daddy Yankee
- Banned
Bio sam juče i kupio karticu. Da ne idete 2x do poslovnice ( jer meni je poprilično daleko da idem do nje npr. jer živim na drugom kraju grada i imamo samo jednu ) treba vam sledeće: Neki dokument da bi registrovali broj ( ako je u pitanju maloletno lice, može pasoš što je moj slučaj, ali najsmešnije od svega je to što sam doneo pasoš koji je istekao
)
uz to čekanje od 5 minuta ( dok ga fotokopira i unese podatke u komp ) i naplati karticu ( morate da sačekate fiskalni račun koji biva zakačen za račun odn. papir A4 formata i dobijate USSD kodove
na papiriću ) još ako je neko drugi tu, onda ćete se debelo načekati. That's all folks !!!

Nokia Lumia 630
- Daddy Yankee
- Banned
Daddy Yankee, ne vidim razloga zasto ne bi mogao da uzmes i trecu 066 karticu. Ima ih koliko hoces, na svakoj trafici skoro, tako da nema razloga da se tu bilo sta ogranicava. Ako Telekom time profitira, sve je u redu.
A sto se tice ove promocije, mislim da pravo kazes. Glupo je da nekom prodaju 100 kartica a nekome niti jednu, sto moze lako da se desi ako je serija limitirana, a jeste.
A sto se tice ove promocije, mislim da pravo kazes. Glupo je da nekom prodaju 100 kartica a nekome niti jednu, sto moze lako da se desi ako je serija limitirana, a jeste.

01.05.2009.
Osveženje 066 ponude!
Telekom Srbija je pripremio specijalno osveženje 066 ponude koje je korisnicima na raspolaganju od 1. maja 2009. godine.
Ovo osveženje uključuje niz povoljnosti koje se odnose i na prepaid i na postpaid korisnike. Postojeći tarifni profil „Probaj me“, pod novim nazivom „066 prepaid“, sada Vam nudi posebnu pogodnost da za samo 200 dinara dobijete 066 prepaid karticu sa inicijalnim kreditom od 200 dinara i bonusom od 66 MB podataka. Osim toga, „066 prepaid“ Vam nudi znatno niže cene razgovora od samo 0,66 din/min. u okviru mt:s mreže (064, 065, 066), radnim danima od 22.00 do 08.00 časova, vikendom i državnim praznicima. Po jedinstvenoj ceni, takođe, od samo 0,66 dinara po poruci, ubuduće možete slati i SMS i MMS poruke.
Navedene povoljnosti sada se odnose i na tarifni 066 profil „Kontrola troškova“, na kojii, ukoliko želite, možete u svakom trenutku preći na brz i jednostavan način. Podsećamo Vas da prelaskom na „Kontrolu troškova“ dobijate mogućnost potpune kontrole svojih troškova, uz uvek isti iznos mesečnog računa – 500 dinara. Za inicijalno plaćenih 500 dinara, svakog meseca imate na raspolaganju čak 1000 dinara kredita koje možete da trošite po potrebi, na bilo koju uslugu.
Treći tarifni 066 profil „Premium“ ubuduće će imati novi naziv „066 postpaid“.
Detaljnije informacije možete pronaći na 066 sajtu www.066i.rs.
*Sve cene, osim inicijalnog kredita, prikazane su bez PDV-a.
Osveženje 066 ponude!
Telekom Srbija je pripremio specijalno osveženje 066 ponude koje je korisnicima na raspolaganju od 1. maja 2009. godine.
Ovo osveženje uključuje niz povoljnosti koje se odnose i na prepaid i na postpaid korisnike. Postojeći tarifni profil „Probaj me“, pod novim nazivom „066 prepaid“, sada Vam nudi posebnu pogodnost da za samo 200 dinara dobijete 066 prepaid karticu sa inicijalnim kreditom od 200 dinara i bonusom od 66 MB podataka. Osim toga, „066 prepaid“ Vam nudi znatno niže cene razgovora od samo 0,66 din/min. u okviru mt:s mreže (064, 065, 066), radnim danima od 22.00 do 08.00 časova, vikendom i državnim praznicima. Po jedinstvenoj ceni, takođe, od samo 0,66 dinara po poruci, ubuduće možete slati i SMS i MMS poruke.
Navedene povoljnosti sada se odnose i na tarifni 066 profil „Kontrola troškova“, na kojii, ukoliko želite, možete u svakom trenutku preći na brz i jednostavan način. Podsećamo Vas da prelaskom na „Kontrolu troškova“ dobijate mogućnost potpune kontrole svojih troškova, uz uvek isti iznos mesečnog računa – 500 dinara. Za inicijalno plaćenih 500 dinara, svakog meseca imate na raspolaganju čak 1000 dinara kredita koje možete da trošite po potrebi, na bilo koju uslugu.
Treći tarifni 066 profil „Premium“ ubuduće će imati novi naziv „066 postpaid“.
Detaljnije informacije možete pronaći na 066 sajtu www.066i.rs.
*Sve cene, osim inicijalnog kredita, prikazane su bez PDV-a.
::luv phonez::