MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa to na MTS sajtu i ovo sa Tehnomobile, Handy itd nema nikakve veze...

Ono prvo je bas ponuda MTSa i nema uvek, a ovo kod dilera ima svakog meseca.

5800 ima u Handy i mislim da je bilo 14.400 uz ugovor MIX1000 na 2 god.

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

aha, hvala na objasnjenju, nisam bash bio najbolje shvatio :)

jedino me zanima, da li mogu taj paket aktivirati na svom trenutnom broju ili moram da uzmem novi (ako je tako, onda bih ipak uzeo telefon bez tarifnog paketa, jer imam super broj koji ne bih da menjam)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ako je taj koji vec imas prepaid onda mozes bez problema da predjes na postpaid uz 2god ugovor.

Ako si vec postpaid a bez ugovorne obaveze onda mislim da mozes isto, ali neka ti ovde neko jos to potvrdi..

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

imam ovu karticu neke ~4godine, i od pocetka sam na prepaidu

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Slika

8)

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Dobra akcija, pogotovo sto se dobije 5000 din za GPRS Slika
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Sta je zapravo ovaj "Bonus od 5000 dinara za data saobracaj"?
Da nije to nekih 85MB GPRS-a? :|

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

to je to... :wink:

vrhunska ponuda... još da je bolja grupa :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Album sestri, kartica meni. 8)

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Da li ce biti nesto za stare korisnike? Nesto tipa.. posaljite to i to na taj i taj broj, i uplatite 200 dinara, i dobicete 5000 dinara za gprs...? Zaista ne nameravam da kupujem novi broj samo zbog ovoga...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ne bih rekao. Verovatno im je cilj da mogu posle da kažu : imamo 6 miliona korisnika. :-) Drugi razlog za ovakvu kampanju ne vidim.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Kupicu karticu i koristicu je samo dok potrosim 5000 za net i posle cu slatko da je izlomim i bacim.Bezobrazzzluk,nista za verne korisnike vec samo za nove.Ne pada mi napamet da menjam broj zbog ovog poklona.
LG G2 Black,16GB

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

ovo su najobicnije gluposti i uludo trosenje numeracije. cisto da se kaze kako su prodali milione kartica... secam se reda ispred mts-a pre par godina za cd zdravka colica i prepaid karticu... ono jednom je bilo dovoljno, vljda misle da su ljudi zaboravili... bolje bi im bilo da srede proveru stanja i ubace neke ljudske telefone u postpaid ponudu... dosta je vise ovih budalastina...

e da, inace i on akcija - novakov broj je bila najobicnija prevara. pouzdano znam da od obecanih nagrada - ma kako one glupe bile - nema nista. sve je odlozeno do "daljnjeg"...

mts je prs'o. "bez daljnjeg".

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

MT:S je prop'o k'o kauč. :cry:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Bio sam juče i kupio karticu. Da ne idete 2x do poslovnice ( jer meni je poprilično daleko da idem do nje npr. jer živim na drugom kraju grada i imamo samo jednu ) treba vam sledeće: Neki dokument da bi registrovali broj ( ako je u pitanju maloletno lice, može pasoš što je moj slučaj, ali najsmešnije od svega je to što sam doneo pasoš koji je istekao :lol: ) :wacko: uz to čekanje od 5 minuta ( dok ga fotokopira i unese podatke u komp ) i naplati karticu ( morate da sačekate fiskalni račun koji biva zakačen za račun odn. papir A4 formata i dobijate USSD kodove :D na papiriću ) još ako je neko drugi tu, onda ćete se debelo načekati. That's all folks !!!
Nokia Lumia 630

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Birokratija samo tako... Isto je i kod VIP-a kada zelite da kupite prepaid telefon, morate da predate neki dokument i da registrujete broj. Nije mi jasno zbog cega. Mozda da bi znali koga treba da tuze ako bacimo kartice. :lol:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Što se mene tiče, OK, sreća što je broj veoma pristojan, inače bih ga bacio, ali ovo mi je prvi 065 broj koji ću zadržati
Nokia Lumia 630

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

djolex, tako je i za 066 "probaj me". Ista procedura.

Aleksaboy, to je zbog toga što se ove promocije prodaju ispod cijene, pa da sad ti ne bi uzeo 100 kartica. E sad koji je limit, ne znam, ja sam uzeo 2 066 "probaj me" i uskoro ću saznati može li i treća. 8)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Daddy Yankee, ne vidim razloga zasto ne bi mogao da uzmes i trecu 066 karticu. Ima ih koliko hoces, na svakoj trafici skoro, tako da nema razloga da se tu bilo sta ogranicava. Ako Telekom time profitira, sve je u redu.
A sto se tice ove promocije, mislim da pravo kazes. Glupo je da nekom prodaju 100 kartica a nekome niti jednu, sto moze lako da se desi ako je serija limitirana, a jeste. :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

01.05.2009.
Osveženje 066 ponude!

Telekom Srbija je pripremio specijalno osveženje 066 ponude koje je korisnicima na raspolaganju od 1. maja 2009. godine.

Ovo osveženje uključuje niz povoljnosti koje se odnose i na prepaid i na postpaid korisnike. Postojeći tarifni profil „Probaj me“, pod novim nazivom „066 prepaid“, sada Vam nudi posebnu pogodnost da za samo 200 dinara dobijete 066 prepaid karticu sa inicijalnim kreditom od 200 dinara i bonusom od 66 MB podataka. Osim toga, „066 prepaid“ Vam nudi znatno niže cene razgovora od samo 0,66 din/min. u okviru mt:s mreže (064, 065, 066), radnim danima od 22.00 do 08.00 časova, vikendom i državnim praznicima. Po jedinstvenoj ceni, takođe, od samo 0,66 dinara po poruci, ubuduće možete slati i SMS i MMS poruke.

Navedene povoljnosti sada se odnose i na tarifni 066 profil „Kontrola troškova“, na kojii, ukoliko želite, možete u svakom trenutku preći na brz i jednostavan način. Podsećamo Vas da prelaskom na „Kontrolu troškova“ dobijate mogućnost potpune kontrole svojih troškova, uz uvek isti iznos mesečnog računa – 500 dinara. Za inicijalno plaćenih 500 dinara, svakog meseca imate na raspolaganju čak 1000 dinara kredita koje možete da trošite po potrebi, na bilo koju uslugu.

Treći tarifni 066 profil „Premium“ ubuduće će imati novi naziv „066 postpaid“.

Detaljnije informacije možete pronaći na 066 sajtu www.066i.rs.

*Sve cene, osim inicijalnog kredita, prikazane su bez PDV-a.
::luv phonez::

Odgovori