Džinovsko sniženje u Telenoru

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

gde kad stize? u Telenor? pa to pogledaj na njihovom sajtu,ja mislim da je on vec odavno stigao kod njih cim ga imaju u ponudi

roker70
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Mar 2010. 17:21

Post od roker70 »

znam Ivane, ali ga nema na stanju. prodao sam svoj telefon, potpisao ugovor na 'prenesi 325', aktivirao 'besplatno za dvoje', jer do danas traje akcija i sada sam nedelju dana bez telefona. operatori su ljubazni, ali neznaju kada će im stići telefon, a nemam informaciju da li će uopšte i stići. za sada je povoljniji nego u oglasima, a i ne bih rizikovao garanciju. hteo bih da u 'Telenoru' kupim legalan telefon.
Zbog toga pitam da li neko zna kada bi trebao da stigne?

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

to i jeste problem kod telenora, drugarica hoce da produzi ugovor ali u nisu nemaju telefone koji se njoj svidjaju, kao uskoro pa se ne znam kad itd... a evo sad bas te telefone gledam na ovom baneru "iznad" foruma....

roker70
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od roker70 »

i u Zrenjaninu, dok su mi sređivali dokumentaciju, u sredu, pred kraj radnog vremena, ulazile su devojke da pitaju za telefon koji su htele da kupe, njih 5-6 i nijedan nije stigao.
zalihe su dakle rasprodate, a ne daju informacije da li će imati u ponudi.
sasvim neprofesionalno!
ako nekog modela nema, neka ga skinu sa ponude. vrlo jednostavno.
a neka dodaju iphone!!!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

ne mogu da ih skinu sa ponude, treba im za reklamu, baner je bas sirok :lol: nego kao sto kazes to je neprofesionalno. i kad covek resi da se veze oni nemaju sta da ponude.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma i ja sam krajem februara u Leskovcu iso da produzim ugovor koji mi je isteko jesenas i uzmem cerki Nokiu 5130 ali nisu imali,takodje prodavac nije znao kada ce stici nove isporuke,zvao sam kal center ni oni nisu znali,slao sam email a oni su mi odgovorili da zovem ponovo njihovog operatera i tako sve u krug. U reklami ih ima a u prodavicama ih nema. Eto kako izgube siguran ugovor za naredne 2 godine. Vise u prodavnicu Telenora nisam iso. :? :o

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Da ne ispadne da je samo mt:s neprofesionalan, a Telenor olicenje profesionalnosti. :D Cuo sam da su stavljali telefone u ponudu na sajtu i u pamfletima, a da ih nisu bili jos ni dobili, sto je neprofesionalnije od ovoga.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

ja bejah prekljuce u telenoru na bulevaru da sestra uzme tel. devojka ispred nas uzela zadnji i devojka koja radi nam rekla da odemo u kralja milana da tamo ima, mi otisli i stvarno ima i to pink, zene :)..
doduse cekali smo skoro 10 dana tel i ovaj put sasvim slucajno sam naleteo da ga ima..nazalost malu kolicinu tel dobiju i kada ih dobiju odu veoma brzo..ja samsung 5230 za sebe cekam i pretpostavljam da ga necu docekati :chytry:

roker70
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od roker70 »

još uvek ni telefona, a ni informacije kada će ga biti.
ovo je sramota.
nisam još ni počeo da koristim karticu, a već problem.
čak i ako kupim telefon u 'Telenor' - u, ko zna kakva im je garancija?
neka im je na čast !!! :x

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

^ garancija je ista kao i za druge legalno uvezene telefone, i nju daje uvoznik telefona, bez brige sto se toga tice. a sad sto nemaju telefon a u isto vreme daju pare za reklame kako imaju veliku ponudu to je njihova stvar. mislim ljudi ne traze nesto bzvz nego ono sto su videli na netu/ u novinama itd....

roker70
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od roker70 »

ha,ha ... izgleda da su citali.
telefon je stigao, rezervisao sam ga i kupio u prodavnici u Knezu.
hvala Telenoru sto mi je dozvolio da potrosim novac :angry:

Odgovori